Follow Us On

Arjen Havikset – mitä kuuluu lähiöarkeen Vantaalla?

Arjen Havikset – mitä kuuluu lähiöarkeen Vantaalla?

5.9.2023
Podcast

Millaista on lähiöelämä Vantaan Havukoskella? Mistä on hyvä havislainen arki tehty? Kuuntele katuradiomme erikoislähetys Meidän Havis! -asukastapahtumasta.
 

Kukunorin ja Hyvän arjen rakentajien järjestämä Meidän Havis! -tapahtuma kokosi Havukosken lähiön asukkaat 26.8. yhteisölliseen puistopäivään. Podcast-jaksossa kuullaan katuradion erikoislähetys suoraan tapahtumapaikalta, jossa Kukunorin Markus ja Huudikoutsien Pietari jalkautuivat yleisön pariin ja tiedustelivat asukkaiden ajatuksia omasta kotilähiöstään ja yhteisöstään: “Pidetään meininki samana, ollaan hyviä tyyppejä. Kyl me pärjätään hei.”

 

Ensimmäistä kertaa järjestetty Meidän Havis! -tapahtuma on osa Havukoskella käynnistynyttä Hyvän arjen rakentajat -ohjelmaa, jossa yhdeksän suomalaista kolmannen sektorin järjestöä, kunta ja hyvinvointialue rakentavat yhdessä hyvinvointia ja arkea tukevia palveluja seudun lapsiperheille, nuorille ja ikäihmisille vuosina 2023–2025.

Mukana Hyvän arjen rakentajissa ovat Kukunorin lisäksi Aseman Lapset ry, Aspa-säätiö, Diakonissalaitos, HelsinkiMissio, Lasten ja nuorten keskus, Sekasin Kollektiivi, Mieli ry, SOS-Lapsikylä ja Suomen Punainen Risti, Vantaan kaupunki sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueToimintaa tukee Päivikki ja Sakari Sohlbergin säätiö.

Lue tiedote asukastapahtumasta: https://www.kukunori.fi/meidan-havis-tapahtuma-toi-alueen-asukkaat-yhteen/

Lisätietoa Hyvän arjen rakentajat -ohjelmasta:
https://pss-saatio.fi/hyvan-arjen-rakentajat/