Follow Us On

Biisintekoa, rap-riimejä ja sarjakuvia – kevään Roso-työpajat käynnistyvät!

Roso-tuotannossa tapahtuu keväällä

Tiedotteet

Biisintekoa, rap-riimejä ja sarjakuvia – kevään Roso-työpajat käynnistyvät!

 

Roso-tuotannon maksuttomat työpajat tarjoavat nuorille luovan yhteisön ja mahdollisuuden kehittää taitojaan yhdessä ammattilaisten kanssa. Kevään verkkotyöpajoissa opitaan rustailemaan biisejä ja sarjakuvia sekä heittäydytään lennosta freestyle-rappiin – vielä ehtii mukaan!

Huhtikuussa käynnistyvät Roson sarjakuvapaja, biisinkirjoitusleiri, Rap Workshop ja Friistailrinki ovat avoimia kaikille 18–35-vuotiaille taustoihin ja taitoihin katsomatta. Työskentely tapahtuu digitaalisella Discord-alustalla, joten osallistuminen helppoa. “Mukaan luovaan “digiyhteisöön” voi hypätä kuka vaan. Osallistujilta ei vaadita aikaisempaa kokemusta, tärkeintä on halu oppia uutta ja sitoutua ryhmätyöskentelyyn”, kertoo Roson ääni- ja mediatuotannon ohjaaja Aleksi Lemola. 

Rap Workshop 17.4.–11.5. 
Työpaja rapin tekemisestä kiinnostuneille. Workshopissa perehdytään mm. riimittelyyn, rytmitykseen ja freestyleen. Lopuksi tehdään yhteinen possebiisi. Workshopin ohjaajana toimii rap-artisti Niko Nova ja Roso-tuotannon Aleksi Lemola.

Ilmoittautumiset  17.4. ensimmäiseen kokoontumiseen mennessä Discord-alustalla. Lue lisää 

Friistailrinki – avoin pääsy joka keskiviikko
Rapin ystävät voivat jo nyt hypätä mukaan myös rentoon riimittelyyn joka keskiviikko klo 17–18 Discordissa friistailrinki-puhekanavalla. Iltojen vetäjänä toimii räppäri Tiia Karoliina. Vapaa pääsy!

Biisinkirjoitusleiri 19.4.–7.6.
Suosittu biisinkirjoitusleiri tulee taas! Leirillä pääsee työstämään omia biisi-ideoita yhdessä musiikkialan ammattilaisen Väinö Walleniuksen, Roso-tuotannon Harri Kentalan ja muiden leiriläisten kanssa. 

Ilmoittautumiset 10.4. mennessä: rosotuotanto.fi.

Sarjakuvapaja 17.4.–22.5.
Työpajassa opit mm. sarjakuvakerronnan perusteita, kuvakäsikirjoittamista ja piirtämistä. Jokainen osallistuja luo työpajan aikana oman lyhyen sarjakuvan, joista kootaan virtuaalinen näyttely sekä myöhemmin myös painettu lehti. Ohjaajana toimii sarjakuvataitelija ja kuvittaja Arvi Tammi.

Ilmoittautumiset 17.4. mennessä: rosotuotanto.fi

Lisätietoja ja media:
Aleksi Lemola
p. 0401448367
aleksi.lemola@kukunori.fi

Roso-tuotanto Instagramissa:
@rosoinsta #rosotuotanto