Follow Us On

Etsimme sosiaalisen median ja sisällöntuotannon harjoittelijaa

teksti someharkkari haussa purppuran pohjan päällä

Tiedotteet

Etsimme sosiaalisen median ja sisällöntuotannon harjoittelijaa

 

Innostutko sosiaalisen median sisällön tuottamisesta? Sujuuko tekstien kirjoittaminen, kuvien muokkaus ja analytiikan seuranta? Kiinnostaako sinua luova tekeminen kuten musiikki, kuvataide ja sarjakuvat? 

Kulttuurin ja hyvinvoinnin liitto Kukunori ry:n Roso-tuotanto etsii harjoittelijaa suunnittelemaan ja luomaan sisältöjä Roson somekanaville (Instagram, TikTok, Discord) sekä seuraamaan keskusteluja ja tuloksia. Roolissa pääset tutustumaan myös lähietäisyydeltä erilaisiin luoviin tuotantoprosesseihin.

 

Työnkuva

Tehtäviisi kuuluu muun muassa, sosiaalisen median päivitykset, somekampanjat, someseuranta, viestinnän sisällöntuotannon tehtävät ja sosiaalisen median kanavien uudistaminen yhdessä tiimin kanssa. Toimit osana Roson tiimiä ja saat tehtävääsi tukea myös Kukunorin viestintätiimiltä. Työssä on mahdollista painottaa niitä asioita, joista toivot saavasi itsellesi työkokemusta. 

 

Odotuksemme hakijalle:

  • Opiskelet soveltuvaa alaa (esim viestintä, kulttuurituottaminen, kaupallinen)
  • Ymmärrystä sosiaalisen median kanavista (Instagram, TikTok ja Discord)
  • Osaamista digimarkkinoinnista esimerkiksi opiskelujen, harrastusten tai vapaaehtoistyön kautta
  • Kykyä tuottaa Roso-tuotannon kohderyhmiä puhuttelevaa tekstiä viestintäsuunnitelman mukaisesti
  • Perusymmärrystä analytiikasta
  • Halua työskennellä tiimissä tavoitteiden saavuttamiseksi
  • Itsenäistä työskentelyotetta

 

Katsomme eduksi:

  • Kuvallisen sisällön tai videoiden tuottaminen
  • Kokemus Wordpressin käytöstä

 

Meistä

Kukunori on järjestö, joka rohkaisee ja innostaa kaikkia tarttumaan toimeen ja kehittämään uutta hyvinvoinnin kulttuuria. Teemme työtä erityisesti heikommassa asemassa olevien ihmisten kanssa. Työtapojamme ovat muun muassa kokeilukulttuuri, muutosmuotoilu ja kulttuurin tekeminen yhdessä.

Roso-tuotanto on verkossa toimiva luova yhteisö 18–35-vuotiaille. Roson yhteisöllisissä projekteissa syntyneitä teoksia ja tuotantoja julkaistaan Roso-lehdessä, Roson Instagramissa ja Roso Records -levymerkin alla.

Työyhteisömme toimintaa ohjaavat arvomme pokka, luovuus ja avoimuus sekä Kukunori code. Haluamme rakentaa toimivaa ja reilua työyhteisöä, jossa kaikilla on mukava työskennellä. Annamme palautetta, kehitämme yhdessä, kiitämme ja mokaamme sekä kokeilemme rohkeasti.

 

Hakeminen

Määräaikainen harjoittelu on palkallinen ja osa-aikainen. Työtä tehdään toimistollamme Malmilla. Harjoittelujakso alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 16.6.2023 asti. Työaika on 50 % ja harjoittelijan palkka puolikkaalla työajalla on 980€/kk. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen 3.2.2023 klo 23:59 mennessä osoitteeseen rosotuotanto@kukunori.fi. Haastattelut pidetään 14-15.2.2023 klo 9:00-15:00. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja rekrytoinnista ja tehtävästä:

Sampo Riskilä

Vastaava, Roso-tuotanto

sampo.riskila@kukunori.fi

puh. 040 732 8115