Follow Us On

Etsimme viestintäsuunnittelijaa

Etsimme viestintäsuunnittelijaa teksti magendalla pohjalla

Tiedotteet

Etsimme viestintäsuunnittelijaa

 

Kukunori on järjestö, joka rohkaisee ja innostaa kaikkia tarttumaan toimeen ja kehittämään uutta hyvinvoinnin kulttuuria. Kukunorissa mielenterveys-, vammais- ja päihdealan järjestöt etsivät yhdessä uusia ratkaisuja hyvinvoinnin ja sitä vahvistavan toimintakulttuurin tueksi. Teemme työtä erityisesti heikommassa asemassa olevien ihmisten kanssa. Työtapojamme ovat muun muassa kokeilukulttuuri, muutosmuotoilu ja kulttuurin tekeminen yhdessä.  

Työyhteisömme toimintaa ohjaavat arvomme pokka, luovuus ja avoimuus sekä Kukunori code. Haluamme rakentaa toimivaa ja reilua työyhteisöä, jossa kaikilla on mukava työskennellä. Annamme palautetta, kehitämme yhdessä, kiitämme ja mokaamme sekä kokeilemme rohkeasti. 

Millainen on viestinnän suunnittelijan rooli?

Etsimme nyt luovaan ja kehittävään porukkaamme viestinnän suunnittelijaa vastaamaan Kukunorin päivittäisen viestinnän toteutuksesta. Roolissa olet Kukunorin viestinnän keskeinen osa ja työskentelet itsenäisesti yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi saaden tukea viestintäpäälliköltä.

Viestintäsuunnittelijan työnkuva sisältää laajasti viestinnän eri tehtäviä organisaatiossa. Käytännössä vastaat viestintäsuunnitelman viemisestä käytäntöön suunnittelemalla ja luomalla kohderyhmäämme puhuttelevia sisältöjä eri kanaviin. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse, sillä teemme yhteistyötä freelancereiden kanssa esimerkiksi graafisen suunnittelun, äänieditoinnin ja verkkosivujen osalta.

Päivittäisessä työssäsi esimerkiksi tuotat sisältöä, koordinoit podcastin vieraita, tuet organisaation asiantuntijoita ja vastaat somekanavistamme sekä verkkosivuistamme. Lisäksi voit osallistua oman mielenkiintosi mukaan toimiston erilaisiin kehitysprojekteihin.

Mitä etsimme?

Etsimme viestintäämme tarkkaa, itsenäistä ja yhteistyöhenkistä tekijää, joka haluaa olla osa työyhteisöämme ja kasvaa yhdessä Kukunorin mukana. Haluat tehdä töitä heikommassa asemassa olevien ihmisten kanssa levittäen sosiaalisia innovaatioitamme maailmalle viestinnän avulla. Olet kunnianhimoinen ja haluat kehittyä työssäsi sekä kehittää yhdessä muiden kanssa.

Työtehtävässä tarvitset:
Soveltuvaa koulutusta (esim. viestintä, kaupallinen tai vastaava)
Työkokemusta ja näyttöä viestinnän suunnittelusta ja koordinoinnista
Kykyä tuottaa erilaisia sisältöjä (tiedotteet, some, blogit, videot, uutiskirjeet)
Somemarkkinoinnin ja analytiikan perusymmärrystä
Osaamista verkkosivujen päivittämisestä (Wordpress)
Englannin kielen taitoa

Arvostamme:
Kykyä kohdata erilaisia kohde- ja sidosryhmiä
Oma-aloitteisuutta ja kädet savessa tekemisen asennetta
Halua ja kykyä kehittää toimintaa
Projektinhallintataitoja
Halua työskennellä tiimissä tavoitteiden saavuttamiseksi
Itsenäistä työskentelyotetta

Sinulta ei tarvitse löytyä näitä kaikkia valmiina, mutta toivomme, että jaat arvomme ja haluat kehittää ja kehittyä yhdessä!

Työsuhde on määräaikainen noin 3 vuotta johtuen työn projektiluonteesta. Työ on kokoaikainen ja työaikasi joustava. Käytössäsi on työterveyshuollon palvelut, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit.

Työtä voi tehdä toimistollamme Malmilla tai soveltuvilta osin etänä. Viestinnän työtehtävät vaativat läsnäoloa esimerkiksi tapahtumissa, tapaamisissa ja hankkeiden arjessa, joten täysi etätyö ei ole tehtävässä mahdollista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä portfolio 12.2.2023 klo 23.00 mennessä osoitteeseen rekry@kukunori.fi.

Lisätietoja rekrytoinnista ja tehtävästä:
Viestintäpäällikkö Anita Patanen
anita.patanen(at)kukunori.fi
Puhelimitse puh. 040 482 4132
ti 7.2. klo 10-11.30
ke 8.2. 10-12