Follow Us On

Hyvin- vai pahoinvointia urheilusta? | Vieraana Aapo Kotkavuori

Hyvin- vai pahoinvointia urheilusta? | Vieraana Kävelyfutiksen Aapo Kotkavuori

7.8.2023
Podcast

Lisääkö urheilu hyvinvointia vai jopa haastaa sitä? Millaista liikkumista meidän tulisi tukea yhteiskunnassa ja miten saada kaikki mukaan? 
 
Jaksossa Anita Patanen ja Kävelyfutiksen vastaava Aapo Kotkavuori keskustelevat urheilun, liikkumisen ja hyvinvoinnin suhteesta. Entiset kilpaurheilijat pohtivat mistä motivaatio liikkumiseen on noussut eri elämänvaiheissa ja miten oma suhtautuminen urheiluun ja hyvinvointiin on muuttunut vuosien varrella. Kävelyfutiksen kautta keskustelussa pohditaan myös liikunnan yhteiskunnallista merkitystä sekä liikkumisen eriytymisen haasteita ja niiden ratkaisuja.
 
 

Kävelyfutiksen tavoitteena on lisätä hyvinvointia liikunnan avulla. Pelikentillä inspiroiva ja mielekäs tekeminen, osana joukkuetta toimiminen ja yhdessä koetut ainutlaatuiset hetket tukevat tätä tavoitetta liikkumisen terveyshyötyjen lisäksi.

Lisätietoa Kävelyfutiksesta: https://www.kukunori.fi/kavelyfutis/
Katso myös kävelyfutisoppaamme

Kenet haluaisit vieraaksi? Mitä mieltä olet podcastista? Mitä kysymyksiä sinulle herää? Laita meille ideoita, kysymyksiä ja palautetta maililla hyvinvoinnintulevaisuus@kukunori.fi tai Facebookissa Kukunori Ry