Follow Us On

Hyvinvointia vegaaniyhteisöstä | Vieraana Benjamin Pitkänen

Hyvinvointia vegaaniyhteisöstä | Vieraana Benjamin Pitkänen

11.10.2022
Podcast

Mikä tuo hyvinvointia Viral Vegans liikkeen perustajalle Benjamin Pitkäselle? Miten eläimet linkittyvät meidän kaikkien hyvinvointiin?

Vegaaninen ruokavalio vaikuttaa monin eri tavoin ihmisten, yhteisöjen ja yhteiskunnan hyvinvointiin, laajemmin ajatellen ei ainoastaan ihmisten vaan eläinten ja ekosysteemien hyvinvointiin. Siirtyminen vegaaniseen elämäntapaan tuo esiin yhteiskunnan alistavat valtarakenteet ja oman eettisyytemme sokeat pisteet. Eläinteollisuus tuottaa uusia ihmisiin leviäviä viruksia ja heikentää ekosysteemejä. Onko oikein, että eläimet kärsivät ja kuolevat sen takia, että me haluamme kokea hetkellisen makunautinnon? Muun muassa näistä aiheista keskustelemme Ashoka Nordic Young Changemaker tunnustuksen saaneen Benjamin Pitkäsen kanssa.

Lue lisää, ryhdy vegaaniksi ja liity mukaan Viral Vegansin toimintaan: https://www.viralvegans.fi/

Mikä on suomalaisten innovaattoreiden hyvinvoinnin tila? Mitä itse voimme tehdä hyvinvoinnin parantamiseksi tai säilyttämiseksi? Entä yhdessä?

Jakso on nauhoitettu Ashoka Waves seminaarissa Helsingissä 15.9.2022. Haastattelijana toimii Kukunorin kehittämispäällikkö Markus Vähälä. Tapahtumassa nauhoitetut jaksot julkaistaan bonus-jaksoina podissa.


Kenet haluaisit vieraaksi? Mitä mieltä olet podcastista? Mitä kysymyksiä sinulle herää? Laita meille ideoita, kysymyksiä ja palautetta maililla hyvinvoinnintulevaisuus@kukunori.fi tai Facebookissa Kukunori Ry