Follow Us On

Johanna Aaltonen aloittanut Kukunorin viestinnän suunnittelijana

Nainen valossa

Blogi

Johanna Aaltonen aloittanut Kukunorin viestinnän suunnittelijana

 

Kukunori on saanut maaliskuun alusta 2022 uutta puhtia joukkoihinsa, kun uusin vahvistus Johanna Aaltonen on aloittanut viestinnän suunnittelijana. Johanna tuo Kukunorin viestintätiimiin osaamista ja ideointia näkyvyyden lisäämiseen ja ihmisten tavoittamiseen. Viestinnän osaamisen ytimestä hänellä löytyy sisällöntuottaminen ja strateginen lähestyminen.

Kukunorilla onkin selvä suuntaus kehittää viestintäänsä, ja tätä varten on muodostettu jo uusi viestintätiimi, mihin Johanna pääsee mukaan. Viestintä ja sen laatu tulee nykyään koko ajan tärkeämmäksi, kun kilpaillaan maailmaa uuvuttavasta viestitulvasta. Johanna ottaakin tämän haasteen vastaan, tuo omaa osaamistaan ja näkökulmiaan Kukunorin viestintään. 

Uusien ideoiden kera uuteen polkuun, kohti inspiroivia mahdollisuuksia, on Johannan ajatus aloittaessaan Kukunorilla. 

Johanna hakeutui Kukunorille töihin, kun huomasi yhdistyksessä kiteytyvän niin moni hänen omista kiinnostuksenkohteista ja arvoista.  Luovuus, taide, hyvinvoinnin monet aspektit ja hyvän lisääminen maailmaan, ovat aiheita, joita Johannan tulee usein pohdiskeltua. 

Hän kertoo ajatuksistaan Kukunorilla aloittamisen jälkeen:

“Kukunori on ottanut lämmöllä vastaan, on ollut ilo tulla osaksi niin hyvähenkistä työyhteisöä. Vaikka työ on etänä, niin voin silti kokea yhteisöllisen meiningin ja toisten huomioimisen. 

Täällä Kukunorin kokeilukulttuuriin innostavassa ilmapiirissä on hyvä tehdä viestintää, joka vaatii juuri kokoaikaista uudistumista ja kokeiluja, perustyötehtävien ohella. 

Toivon, että viestintätiimin voimin voimme viedä Kukunoria, sen toimintaa ja arvoja eteenpäin ja laajemman yleisön tietoisuuteen, näin tuoden mahdollisuuksia lisätä monien ihmisten hyvinvointia. 

Työn aloitus ajoittuu todella hyvin ja mielenkiintoiseen kohtaan, kun Kukunorissa alkaa uusia mielenkiintoisia kampanjoita, jotka tuovat mukanaan monia kutkuttavia viestinnällisiä tehtäviä.”  

Aitojen ja tärkeiden asioiden esiin nostaminen on yksi keskeinen osa viestinnän tehtäviä. Lisäksi tulee toteuttaa viestiminen niin, että se tavoittaa ihmisiä. Viestin merkityksellisyys ja sisällön laatu ovat arvokkaita viestinnässä, mutta ykkösen tärkeyssijasta kilpailee se, miten viesti saavuttaa ihmiset ja vieläpä oikeita ihmisiä. Sillä jos kukaan ei näe viestittävää tietoa, sen sisällön laatu ei riitä viemään sitä eteenpäin. 

“Perehdytykseni aikana minulle kerrottiin Kukunori codesta, joka on Kukunorin yhteinen säännöstö ja toimintakulttuurin kirjaus. Se kertoo, Kukunorin arvopohjasta. Siinä korostetaan mm. toisten arvostamista ja huomioimista. Tämä antaa suurta luottamusta siihen jo heti alkuun muodostuneeseen fiilikseen, että Kukunori tuntuu hyvältä työympäristöltä. Koenkin iloa siitä, että pääsen yhdeksi Kukunorilaiseksi. 

Toivon, että voin omalla työpanoksellani olla vaikuttamassa ja auttamassa, sekä levittämässä hyvää Kukunorin kautta“, Johanna iloitsee.

 

Johanna Aaltonen

Viestintäsuunnittelija

johanna.aaltonen@kukunori.fi