Follow Us On

Kattauksia ja kohtaamisia paremman maailman puolesta

Blogi

Kattauksia ja kohtaamisia paremman maailman puolesta

 

Järjestimme 29.10.2018 uteliaiden järjestökehittäjien verkoston launchin, johon osallistui noin 40 henkilöä kahdessa kattauksessa. Tilaisuuden tavoitteena oli tuoda kokeiluista, uudenlaisista ideoista sekä toimintatavoista kiinnostuneita sekä samankaltaisten pulmien äärellä kamppailevia yhteen jakamaan ajatuksia. Söimme yhdessä kakkua ja kaikkea!

Halusimme tietää, että mitä tilaisuuteen osallistuneet toivoivat saavansa verkostolta ja kantaa saattoi ottaa sekä piirtämällä että kirjoittamalla lapuille ja liitupöytäliinalle. Kuvia, fiiliksiä ja toiveita sekä ideoiden välisiä suhteita voit tarkastella allaolevasta Kumu -data visualistointialustalla tehdystä kartasta tai tarkastella niitä yksittäisinä kuvina Flickr-albumista:

Kiitämme osallistujia todella paljon näistä aihioista ja kutsumme tarttumaan pariin esittämäänne ideaan. Ensinnäkin toiveeseen rakentavasta keskustelusta ja dialogista. Dialogissa istutaan ringissä ja pyritään luomaan sosiaalisesti turvallinen tila, jossa jokainen uskaltaa esittää ajatuksiaan ja jossa erilaisista, ristiriitaisistakin näkökulmista pyritään kutomaan ymmärrystä yhteisestä todellisuudestamme.

Sekä jatkamaan tai aloittamaan uuden U:n parissa. Siis mikä U? U viittaa Teoria U:n mukaiseen prosessiin, jossa tulevaisutta lähdetään tekemään ensin aistimalla nykyhetken haasteita sekä mahdollisuuksia ja sen jälkeen keksimään sekä kehittämään parempaa vaihtoehtoa.

Tervetuloa sanoittamaan yhteisiä kokemuksiamme torstaina 10.1.2019 klo 13 – 16 osoitteessa Malmin raitti 17 B 3.krs. Helsinki.

Martin Luther Kingillä ei ollut suunnitelmaa, vaan unelma. Unelmoitaisiinko hetki yhdessä?

Yllätyksellisten, innostavien kohtaamisten ja uudenlaisen tietotaidon rinnalla on hyvä myös välillä pysähtyä. Kutsumme Sinut, uteliaan kehittäjän, mukaan dialogiin, jonka tavoitteena on aistia yhdessä, mitä koemme ja mitä pidämme tärkeänä. Dialogin tavoitteena on tutkia, että löydämmekö yhteistä punaista lankaa tai punaisia lankoja, joiden puitteissa voisimme tukea toisiamme tehdessämme parempaa maailmaa. Ideoidaan samalla, miten voisimme sparrata toisiamme myös tapaamisten välillä.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen ennakkoon osoitteessa: http://bit.ly/kehittajaverkosto10012019

Dialogia raamittaa Sitran kehittämä Erätauko-työkalupakki, jota voi tutkailla osoitteessa:
https://www.sitra.fi/eratauko/

Dialogi on myös oivallinen tapa käynnistää U-teorian mukainen matka kohti parempaa maailmaa

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/351297122115943/

Lisätietoja:
Mikael Seppälä
etunimi.sukunimi@kukunori.fi
+358 50 326 8238