Follow Us On

Kokeillaan yhdessä: Tarjolla luovaa työtä kokemusasiantuntijoille juuri nyt!

Blogi

Kokeillaan yhdessä: Tarjolla luovaa työtä kokemusasiantuntijoille juuri nyt!

 

Tule mukaan todistamaan, että digitaalisuus ei ole haaste vaan mahdollisuus!

Tämän hetkinen tilanne maailmassa pakottaa meidät kaikki miettimään, miten voisimme työskennellä ja olla avuksi olematta fyysisesti läsnä. Ihmiset ovat nyt entistä enemmän kotona, työskentelevät ja kuluttavat digitaalisia sisältöjä. Myös järjestöjen toiminta on siirtynyt nettiin.

Toivomme, että lähdet kanssamme pohtimaan, millä lailla voisit edistää hyvinvointia ja kulttuuria yhdessä järjestöjen kanssa tässä uudessa tilanteessa.

Haluatko tehdä esimerkiksi blogitekstin tai videoita YouTubeen, vetää etäkahvihetkiä, listata vinkkejä luontokävelypaikoista, rakentaa soittolistoja tai jumppahetkiä etätyöläisten ratoksi tai mitä tahansa muuta, joka edistää hyvinvointia? Onko sinulla jokin idea, viesti, esitys, tapahtuma tai jokin muu keksintö, jota voisit kokeilla tai julkaista? Kerro meille mitä juuri sinä haluaisit nyt tehdä. Propellipäät kutsuvat sinut mukaan ideoimaan hyvinvointikokeiluja, joita kokemusasiantuntija voi verkossa tuottaa. Nyt on aika kokeilla yhdessä rohkeasti ja ketterästi. Vääriä ideoita ei ole ollenkaan – tule siis mukaan!

Tarjoamme kolmelle kokemusasiantuntijalle tai kokemusasiantuntijoiden ryhmälle mahdollisuuden tehdä unelmiensa työtä oman aikataulun mukaan huhtikuun aikana. Lähetä ehdotuksesi tämän linkin kautta sunnuntaihin 5.4.2020 mennessä. Kaikki ehdotukset esitellään Propellipäiden sivuilla ja Propellipäiden ja kokemusasiantuntijoiden raati valitsevat ensi kokeilut jo maanantaina 6.4. ja pääset heti tositoimiin! Kokeilu tulee toteuttaa 30.4.2020 mennessä.


Etsimme ideoita yksittäisiin pieniin kokeiluihin, joiden toteuttaminen maksaa keskimäärin 300€. Kokeilut voivat pitää sisällään palkkion ja muita kuluja. Korvaamme palkkion ja kokeiluun liittyvät kulusi välittömästi työn tehtyäsi ja voit tehdä kokeilun sinulle sopivan aikataulun puitteissa huhtikuun loppuun mennessä.

Nyt emme hae täydellistä ideaa, vaan luovaa intoa. Keskeneräisetkin ideat kannattaa lähettää. Kehitetään idea kokeiluksi yhdessä. Tukenasi toimii kokemusasiantuntija ja Propellipäiden tiimi!

Aikataulu:

  1. Sunnuntaihin 5.4.2020 mennessä. Lähetä ehdotuksesi tämän linkin kautta.
  2. Maanantaina 6.4.2020 valitaan kolme kokeilua ja työskentely voi alkaa. Toivomme osallistujia raportoimaan prosessia somessa #kokeillaanyhdessä. Haastattelemme ja tuemme sinua työskentelyn aikana.
  3. Kun kokeilusi on valmis viimeistään 30.4.2020 mennessä, saat korvauksen ja uutisoimme kokeilustasi. Viestimme myös matkan varrella. Juhlitaan yhdessä kokeiluja!  ^_^

 

Osallistu kampanjan tapahtumaan myös Facebookissa!

Innostunein terveisin,

Heidi Nurmi
Kokemusasiantuntija
heidi.nurmi@kukunori.fi
0447603215

Propellipäät
Kukunori ry
#kokeillaanyhdessä

Propellipäät tukee ja kehittää suomalaisia sosiaalialan järjestöjä kokeilukulttuuria ja tiedolla johtamista edistämällä. www.propellipaat.net

Kukunori ry on kulttuurin ja hyvinvoinnin keskusliitto. Järjestöön kuuluu 40 suomalaista yhdistystä. www.kukunori.fi