Follow Us On

Kukunori Cup 22 – kävelyfutisturnauksen paluu!

Blogi

Kukunori Cup 22 – kävelyfutisturnauksen paluu!

 

Perjantaina 4.11. pelattiin järjestyksessään neljäs Kukunori Cup Myyrmäki-hallissa. Turnausta oli odotettu pitkään, sillä kahtena edellisenä vuotena turnauksia ei oltu voitu järjestää koronan takia. Turnaus pidettiin hyvissä tunnelmissa, ja iloiten mahdollisuudesta kokoontua taas kävelyfutiksen merkeissä. 

Joukolla pelaamaan yhdessä! Tällaista oli Kukunori Cupissa.

Osaanottajia kerääntyi mukavasti. Kukunori onkin kiitollinen kaikille osallistuneille, oli ilo jakaa pelihenkeä kaikkien kesken. Turnaukseen osallistui tänä vuonna kuusi joukkuetta eri puolilta Suomea: Kulttuuripaja KULTA Kouvolasta, Lahden Hattivatit Lahdesta, Rips4Ever Riihimäeltä, KF Kotkat Kotkasta, Porvoon ja Loviisan Klubitalo sekä Ellit ja Elmot Helsingistä. Pelaajien ikähaitari oli ilahduttavan leveä ja sukupuolijakauma tasainen, vaikka miehiä vaikuttikin silmämääräisesti olevan hieman enemmän.

Turnauksen voittajiksi hienolla pelillä selvisi ensi kertaa Kukunori Cupiin osallistunut Eläkeliiton joukkue Ellit ja Elmot. Joukkue osoitti menestyksellään, ettei kävelyfutiksessa pärjääminen katso ikää! Turnausotteluita oli ilo seurata kentän laidalta. Joukkueiden peli oli korkeatasoista ja henki kentällä reilu. Joukkueista ja pelaajista näki, että he ovat pelanneet ja harjoitelleet aktiivisesti. Osalla pelaajista on lajista jo useamman vuoden kokemus, mutta moni osallistujista on aloittanut kävelyfutiksen vasta tänä vuonna. Ensikertalaisia olikin turnauksessa ilahduttavan suuri joukko!

Odotamme innolla ensi vuotta! Tärkeintä on pitää hauskaa yhdessä!

Toivottavasti ensi vuoden turnaukseen saamme mukaan kaikki nyt mukana olleet joukkueet. Toivottavasti myös ne, jotka eivät tällä kertaa päässeet osallistumaan, pääsevät ensi kerralla! Turnaustapahtumat ovat hieno mahdollisuus kokoontua yhteisen lajin ja harrastuksen pariin pelaamaan ja pitämään hauskaa yhdessä. Turnaus on toki kilpailu, mutta toivon että jatkossakin Kukunori Cupissa kilpailua tärkeämpää on yhdessäolo, muiden lajin harrastajien tapaaminen, hauskanpito ja ilo yhteisen lajin äärellä. Kaikkea tätä oli tämän vuotinen turnaus. Vielä kerran kiitos kaikille osallistujille ja nähdään ensi vuoden turnauksessa!

 

Kävelyfutisterveisin,

Aapo Kotkavuori
Kävelyfutisvastaava
040 627 7044
aapo.kotkavuori@kukunori.fi
Kukunori

 

ps. Jos joukkueenne/järjestönne kaipaa tukea oman kävelyfutistoiminnan käynnistämiseen tai joukkuetoiminnan kehittämiseen, olkaa matalalla kynnyksellä yhteydessä allekirjoittaneeseen!

 

Katso Kukunorin Kävelyfutisvastaavan Aapo Kotkavuoren haastattelu Kukunori Cupista, jossa kuulet lisää kävelyfutistoiminnasta ja sen hyödyistä.