Follow Us On

Kukunori mittaamassa hyvinvointia sosiaalisiin innovaatioihin keskittyvässä Waves-tapahtumassa

Tiedotteet

Kukunori mittaamassa hyvinvointia sosiaalisiin innovaatioihin keskittyvässä Waves-tapahtumassa

 

Kukunori on mukana ensimmäistä kertaa Suomessa 15.9.22 järjestettävässä Waves -tapahtumassa , jossa keskiössä ovat sosiaaliset innovaatiot, muutoksen tekeminen ja yhteiskunnallinen yrittäjyys. Kukunori on mukana tapahtumassa Markus Raivion puheenvuoron ja kävijöiden haastattelujen myötä yhdessä monien muiden innostavien puhujien kanssa.

 

Innovaattoreiden hyvinvoinnin tärkeys muistetaan myös innovaatio ilmapiirissä

Innovaatioita ei ole ilman innovaattoreita. Mikä on innovaattoreiden hyvinvoinnin tilanne tällä hetkellä? Mikä mättää, mikä on hyvin ja kuinka meidän tulisi rakentaa parempaa hyvinvoinnin toimintakulttuuria innovaatioalalla? 

Kulttuurin ja hyvinvoinnin liiton kehittämispäällikkö Markus Vähälä haastattelee Ashokan Waves-seminaarissa juuri sinua, sillä meillä on mahdollisuus, vastuu ja velvollisuus luoda kestävämpää hyvinvointia yhdessä. Haastattelut julkaistaan Kukunorin ‘Hyvinvoinnin tulevaisuus’ podcast-sarjassa seminaarin jälkeen. Tule mukaan Wawes tapahtumaan ja ota siellä Markusta hihasta kiinni, Markus on aina valmis keskusteluun.

 

Kukunorin Pokka -hyvinvoinnin arviointialustan Pulssi-kyselyllä mitataan innovaattoreiden hyvinvointia 

Innovaattoreiden hyvinvoinnista on yhtä tärkeä kerätä dataa kuin innovaatioiden toimivuudesta. Pokka-arviointialusta on tähän oiva työkalu. Pokka pitää sisällään lukuisia vakioituja kyselyitä, joiden avulla voit vertailla oman organisaatiosi tuloksia muihin organisaatioihin, alueellisesti tai tiettyyn teemaan tai kohderyhmään liittyen. 

Hyvinvoinnin pulssikyselyllä voit vertailla kuinka henkilöstösi ja muut tärkeät sidosryhmäsi kokevat tilanteen juuri nyt. Kysely on nopea ja helppo täyttää vaikka viikoittain tai kuukausittain. Voit mitata hyvinvointinne pulssia, toimia tiedon pohjalta ja seurata tapahtuvia muutoksia.

 

Pokasta saat käyttöösi hyvinvoinnin mittarit ja vertailukelpoiset kyselyt helposti ja nopeasti.

Ollaan yhteydessä jo etukäteen:

Markus Vähälä
Kehittämispäällikkö
Kukunori ry
markus.vahala@kukunori.fi
www.kukunori.fi
www.mielenturvaa.fi