Follow Us On

Kukunori mukana Aalto-yliopiston yrittäjyysyksikön kurssilla

Markus Raivio ja Aalto AEE opiskelijoita pitämässä lippua.

Tiedote

Kukunori mukana Aalto-yliopiston yrittäjyysyksikön kurssilla

 

Kukunori ja Aalto-yliopisto aloittavat yhteistyön yhteiskunnalliseen yrittäjyyteen keskittyvällä kurssilla. Kukunorin vierailijaluennot Aalto University Executive Education ohjelmassa tuovat teorian käytännön tasolle opiskelijoille mielekkäällä tavalla sekä tarjoavat mahdollisuuden tutustua työelämään sosiaalisten innovaatioiden parissa.

Kukunori tuo kurssille käytännön osaamista yhteiskunnallisesta yrittäjyydestä

Maisteriopiskelijoille suunnattu kansainvälinen kurssi pyrkii haastamaan opiskelijoita ratkaisemaan aikamme haasteita yhteiskunnallisen yrittäjyyden avulla. Kukunorin roolina kurssilla on vierailijaluennon muodossa tuoda kurssille käytännön esimerkkejä Kukunorin toiminnan kautta.

“Haluamme ohjelmassa tarjota opiskelijoille parhaan mahdollisen ympäristön oppia haasteiden ratkaisusta yhteiskunnallisen yrittäjyyden avulla. Tässä avainasemassa ovat inspiroivat ja menestyneet yhteiskunnalliset yrittäjät, kuten Suomen ensimmäinen Ashoka Fellow Markus Raivio”, kurssin professori Ewald Kibler kertoo.

“Kukunorin tarina tarjoaa opiskelijoille erinomaisen esimerkin yhteiskunnallisesta yrittäjyydestä käytännössä ja Markuksen luova tapa luennoida antoi opiskelijoille kuvan siitä, millaisia haasteita uuden yhteiskunnallisen yrityksen aloittamiseen ja skaalaukseen liittyy. Opiskelijat pääsivät myös pohtimaan millaiset ideat voisivat toimia omassa paikallisessa kontekstissa, mikä haastoi opiskelijoita tuomaan kuultuja asioita heti käytännön tasolle”, Kibler jatkaa.

Kukunori osaksi kurssia myös jatkossa

Onnistunut yhteistyö Aalto-yliopiston kanssa rakentaa uudenlaista yhteiskunnallisten yritysten ja yrittäjien kulttuuria.

“Aalto School of Business on kansainvälisesti merkittävä yliopisto sukeltaen hands-on projekteihin ja todelliseen työelämään. Olen todella ylpeä, että kumppaninamme on uniikki, ratkaisuja etsivä edelläkävijä ja merkityksellistä johtajuutta rakentava yliopisto. Ewaldin kanssa on aina ilo asioida, olen yhteistyöstämme innoissani ja kiitollinen”, kuvailee Kukunorin toiminnanjohtaja Markus Raivio tunnelmia yhteistyön aloittamisesta.

“Aalto-yliopiston visiona on tukea yrityksiä kasvamaan kestävällä ja vastuullisella tavalla. Onnistuaksemme tässä on tärkeää tehdä yhteistyötä muutoksentekijöiden kanssa, jotka omalla työllään rakentavat parempaa tulevaisuutta meille kaikille. Näen, että Kukunori on meille loistava kumppani ja odotan innolla tulevaa yhteistyötämme kurssin tiimoilta”, Kibler iloitsee.

Lisätietoa ohjelmasta:

https://www.aaltoee.fi/

In English: https://www.kukunori.fi/kukunori-guest-lecturing-in-social-entrepreneurship-course-at-aalto-university-executive-education/