Follow Us On

Kukunori ry ja Metropolia ammattikorkeakoulu yhteistyohon

Tiedotteet

Kukunori ry ja Metropolia ammattikorkeakoulu yhteistyöhön

 

Kukunori ry ja Metropolia Ammattikorkeakoulu yhdistävät voimansa löytääkseen uusia ratkaisuja paremman tulevaisuuden rakentamiseen. Yhteistyötä tullaan tekemään erityisesti kulttuurihyvinvoinnin sekä kehittämis- ja innovaatiohankkeiden parissa unohtamatta opiskelijoiden uusia näkökulmia ja osaamista. Kukunorin toiminnanjohtaja Markus Raivio sekä Metropolia AMK:n TKI-johtaja Anna-Maria Vilkuna allekirjoittivat yhteistyösopimuksen ideoiden innolla tulevaa.

“Meillä on Metropolian kanssa selkeästi sama päämäärä löytää yhteistyössä uusia yhteiskunnallisia ratkaisuja ja rakentaa kestävää tulevaisuutta jokaisen ihmisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Yhteistyö Metropolian kanssa mahdollistaa entistä laajemman yhteisön luomisen, jossa voimme jakaa osaamista ja innovoida yhdessä uutta”, Kukunorin toiminnanjohtaja Markus Raivio kertoo. 

“Luovuus ja kulttuurihyvinvointi on nostettu Metropolian strategiaan 2030. Näemme Metropoliassa luovuuden tärkeänä osana yksilön merkityksellistä elämää ja koko yhteiskuntaa. Tarkastelemme luovuutta toisiaan täydentävistä näkökulmista: luovuus uusien ratkaisujen mahdollistajana, oppimisen ytimessä ja hyvinvoinnin edistäjänä. Kukunori on meille tärkeä kumppani, jotta pääsemme tavoitteisiimme. Olen tästä yhteistyöstä hyvin iloinen”, sanoo TKI-johtaja Anna-Maria Vilkuna.  

No Labels No Walls -digifestivaali tehtiin yhteistyössä Metropolian kanssa

Syyskuussa järjestetty digitaalinen No Labels No Walls -festivaali oli ensimmäinen isompi yhteistyössä tehty projekti. Metropolian ammattilaiset ja opiskelijat olivat avainasemassa luomassa uutta kaikille avointa digitaalista järjestö- ja kansalaistoimintaa. Projektin aikana luotiin alusta, jossa pystyi löytämään kumppaneita ja vertaisia tuoden esille tärkeitä ja ajankohtaisia teemoja. 

“Festivaalin yhteistyössä tuli hyvin esille se, miten yhdessä tekemällä ja toisilta oppimalla olemme entistä vahvempia. Metropolian jakaman osaamisen avulla meillä oli mahdollisuus edistää kulttuuria ja hyvinvointia yhdistäen ihmisiä uusien digitaalisten ratkaisujen avulla.” tapahtuman koordinaattori Anita Patanen Kukunorilta kuvailee yhteistyötä.

Kukunori ry innostaa kaikkia tarttumaan toimeen ja kehittämään uutta hyvinvoinnin kulttuuria. Mukana on jo 42 mielenterveys-, vammais- ja päihdealan järjestöä. Etsimme yhdessä uusia tapoja lisätä hyvinvointia ja kokoamme ihmisiä yhteen. Kukunori on kulttuuria, kokeiluja, ratkaisuja ja toimintaa. Sinä et ole yksin!

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Muodostamme yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat ja joka synnyttää oivalluksia ja osaamista työhön ja hyvinvointia elämään.