Follow Us On

Kukunorin viestintään tiimivahvistuksia

Esittelyssä uudet kukunorilaiset

Tiedotteet

Kukunorin viestintään kaksi tiimivahvistusta

 

Kukunorin viestintä sai kevään korvilla uutta virtaa, kun Piia Heikkinen aloitti järjestön viestintäsuunnittelijana ja Ella Inkeröinen Roso-tuotannon viestintäharjoittelijana. Uusia tiimiläisiä yhdistää intohimo luovaan, merkitykselliseen työhön: “Kukunorilla saa kehittää ja kehittyä – se tekee hyvää, ihan meille kaikille.”

Piia Heikkinen (FM maantiede) on toiminut digitaalisen markkinointiviestinnän asiantuntijatehtävissä kansainvälisellä matkailualalla yli kymmenen vuotta. Nyt Heikkinen hakee tehtävästä uutta suuntaa uralle kaupallisen alan ulkopuolelta.

“Kulunut poikkeusaika ja maailmankriisit käynnistivät monissa henkilökohtaisen muutoksen. Niin kävi myös minulle. Syntyi esikoisromaani ja tarve löytää työ, jossa voin hyödyntää osaamistani inhimillisen ja yhteiskunnallisen hyvän eteen. On ilo liittyä Kukunorin joukkoihin tekemään vaikuttavaa viestintää ja työtä, jolla on merkitystä, kirjaimellisesti”, Heikkinen kiittelee.

Heikkinen huolehtii järjestön päivittäisistä viestintätehtävistä Kukunorin viestintäpäällikkö Anita Patasen ottaessa vetovastuuta naiserityistyön hankekoordinoinnista ja Pokka -alustan kehittämistyössä.

Roso-tiimissä vahvistuksia kaivattiin tapahtumamarkkinoinnin ja verkkoviestinnän ohella Discordin ja somekanavien, kuten TikTokin ja Instagramin sisällöntuotantoon.

“Meillä on loistavia kokemuksia harjoittelijoista, jotka tuovat taloon uutta taitoa, ajattelutapaa ja ideoita. Samalla voimme itse tarjota harjoittelijalle näköalapaikan kulttuurisen hyvinvoinnin kentälle, Roso-tuotannon vetäjä Sampo Riskilä kertoo.

Keväästä kesäkuulle kestävä harjoittelujakso sopii englannin maisteriopintoja suorittavan Ella Inkeröisen elämäntilanteeseen mainiosti:

“Kiinnostuin Skotlannin opintovuosien aikana musiikki- ja tapahtumatuotannosta vapaaehtoistoiminnan kautta. Sytyn myös järjestötyöstä, koska arvoihini kuuluu vahvasti tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistäminen ja muiden auttaminen. Roso-tuotannon harjoittelu tarjoaa mahdollisuuden yhdistää nämä kaksi intohimoa.”

Merkitykselliseksi koetun työn sisällön lisäksi Heikkinen ja Inkeröinen korostavat hyvän työyhteisön ja ilmapiirin merkitystä työnantajan valinnassa.

“Me molemmat saimme jo rekryprosessin aikana vahvan fiiliksen Kukunorin työyhteisön hyvästä hengestä ja ilmapiiristä. Tunne on vain vahvistunut ensimmäisten työpäivien aikana”, Inkeröinen ja Heikkinen hymyilevät. 

 

Viestintäsuunnittelija Piia Heikkinen
Järjestön viestintäsuunnittelija Piia Heikkinen

 

Roso-tuotannon viestintäharjoittelija Ella Inkeröinen
Roso-tuotannon viestintäharjoittelija Ella Inkeröinen