Follow Us On

Merkityksellistä elämää etsimässä | Vieraana Elisa Vepsäläinen ja Anniina Sandberg

Merkityksellistä elämää etsimässä | Vieraana Elisa Vepsäläinen ja Anniina Sandberg

2.1.2024
Podcast

Kuinka elää hyvin ja onnellisesti? Voiko avain aitoon hyvinvointiin löytyä yksilölähtöisen onnellisuuden tavoittelun sijaan yhteisen hyvän edistämisestä? Entä mikä rooli yhteisöillä ja yrityksillä on osana “merkityksellisyyden vallankumousta”?

Vuoden 2024 ensimmäisessä podcast-jaksossa liikutaan ihmiselämän suurten kysymysten ja globaalien haasteiden äärellä. Modernin ajan yksilökeskeistä onnellisuuskulttuuria haastavat Markus, Elisa & Anniina, jotka monien muiden tavoin ovat lähteneet etsimään merkityksellisyyttä ja hyvinvointia elämäänsä yhteiskunnallisen yrittämisen ja muiden ihmisten auttamisen kautta.

Start up Refugeesista tuttu Elisa Vepsäläinen haastatteli 2023 julkaistuun kirjaansa “Merkityksellisyyden taito” 20 inspiroivaa suomalaista, jotka tunnetaan työstään yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemiseksi Suomessa ja maailmalla. 

Visit Natives -matkailuyrityksen perustaja ja Afrikan kulttuuritutkija Anniina Sandberg on yksi Elisan kirjan haastateltavista. Sandberg omistanut elämäntyönsä alkuperäiskansojen kulttuurin elinvoimaisuuden edistämiseen Tansaniassa ja Norjassa.

 

Kenet haluaisit vieraaksi? Mitä mieltä olet podcastista? Mitä kysymyksiä sinulle herää? Laita meille ideoita, kysymyksiä ja palautetta maililla  tai Facebookissa Kukunori Ry