Follow Us On

Mielen sairastumisesta kohti toipumista | Vieraana Lilli Lepistö

Mielen sairastumisesta kohti toipumista | Vieraana Lilli Lepistö

8.12.2022
Podcast

Miten pystyä myöntämään itselleen ettei enää jaksa?

Jaksossa kuullaan Lilli Lepistön omakohtaisista kokemuksista mielen sairastumisen kanssa ja hetkestä, joka pysäytti ja laittoi hakemaan apua. Markus Vähälä ja Lilli pohtivat myös hyvän mielenterveyden rakennuspalikoita erityisesti media- ja hoitoalalla.

Lilli Lepistö on media- ja hoitoalan moniosaaja ja toimii työssään sosiaalisen median päällikkönä RollFM:llä sekä tuottaa ja juontaa omaa ohjelmaansa radiokanavalla.

Podcast on nauhoitettu Kuva&Ääni messuilla perjantaina 9.9.2022. Messujen teemana tänä vuonna oli kuvaa ja ääntä kaikille. Kukunori toimii uusilla rajapinnoilla kulttuurin ja hyvinvoinnin edistämiseksi yhdessä muiden kanssa. Meille on tärkeää olla siellä missä ihmiset ovat ja liikkuvat ja viemme mielenterveystyötä rohkeasti esiin uusilla areenoilla ja uusilla tavoilla. Kuva & Ääni messuilla Kukunori kertoi mielenterveydestä audiovisuaalisella alalla ja podcast – ohjelmien tuottamisesta. Kukunorin kumppanina messuilla oli Studiotec Oy, joka tarjoaa laadukkaista audio ja video ratkaisuja jokaiselle.

 

Kenet haluaisit vieraaksi? Mitä mieltä olet podcastista? Mitä kysymyksiä sinulle herää? Laita meille ideoita, kysymyksiä ja palautetta maililla  tai Facebookissa Kukunori Ry