Follow Us On

Mielenterveyden tulevaisuus audiovisuaalisella alalla | Vieraana Marko Ronkainen

Mielenterveyden tulevaisuus audiovisuaalisella alalla | Vieraana Marko Ronkainen

7.11.2022
Podcast

Miten voisimme lisätä hyvinvointia media-alalla? Miltä tuntuu tasapainotella pätkätöiden putkessa? Miten luodaan kestävä mielenterveyden tulevaisuus yhdessä?

Kukunorin kehittämispäällikkö Markus Vähälä ja audiovisuaalisen alan ammattilainen Marko Ronkainen pohtivat jaksossa, miten työelämää voitaisiin kehittää hyvinvointia tukevaan suuntaan. Kuulemme myös mistä elementeistä koostuisi unelmien työpaikka ja mikä merkitys työllä on Ronkaisen näkökulmasta hyvinvoinnille. Jaksosta voit poimia kasan hyviä vinkkejä, joilla lähteä rakentamaan parempaa työelämää omassa organisaatiossasi.

Podcast on nauhoitettu Kuva&Ääni messuilla perjantaina 9.9.2022. Messujen teemana tänä vuonna oli kuvaa ja ääntä kaikille. Kukunori toimii uusilla rajapinnoilla kulttuurin ja hyvinvoinnin edistämiseksi yhdessä muiden kanssa. Meille on tärkeää olla siellä missä ihmiset ovat ja liikkuvat ja viemme mielenterveystyötä rohkeasti esiin uusilla areenoilla ja uusilla tavoilla. Kuva & Ääni messuilla Kukunori kertoi mielenterveydestä audiovisuaalisella alalla ja podcast – ohjelmien tuottamisesta. Kukunorin kumppanina messuilla oli Studiotec Oy, joka tarjoaa laadukkaista audio ja video ratkaisuja jokaiselle.

 

Kenet haluaisit vieraaksi? Mitä mieltä olet podcastista? Mitä kysymyksiä sinulle herää? Laita meille ideoita, kysymyksiä ja palautetta maililla  tai Facebookissa Kukunori Ry