Follow Us On

Propellipäiden loppukevään tapahtumat

Blogi

Propellipäiden loppukevään tapahtumat

 

Hei Propellipää!

Kevät kulkee kohti kesää, mutta vielä ehdit mukaan tapahtumiimme!

 

Kokeilumieli lentoon piirustellen alkaen 7.5.

Kokeilumieli lentoon piirustellen -uteliaiden järjestökehittäjien piirustelukerho kohtaa Kukunorin kokeilulaboratoriossa Maija Kotamäen johdolla keväällä ja syksyllä! Piirustelukerhon tapaaminen on 7.5. klo 14-16, toinen tapaaminen kesäkuussa.

Piirustelu on voimakas väline kokeilumielen levittämiseen. Lue lisää ja tule mukaan kokeilemaan!
Lisätietoja: milla.makinen@kukunori.fi

Muista myös Uteliaiden kehittäjien vertaisverkosto -ryhmämme Facebookissa. Liity mukaan kehittäjäporukkaan!

Tilaisuus on Kukunorin jäsenjärjestöille maksuton. Kaikki muut ovat myös tervetulleita mukaan, ”contribute as you wish”-periaatteella. Voit siis maksaa osallistumisestasi valitsemasi summan tai lahjoittaa omaa osaamistasi määrittelemäsi työskentelyajan muodossa.

 

15.5. klo 9-10 #kahvitauko

Pidetään jälleen virtuaalinen #kahvitauko!

Miten arvioida ja johtaa tiedolla oman organisaation toimintaa?

Aiheesta alustavaa lyhyesti Propellipäiden arviointi- ja seurantapäällikkö Outi Linnolahti, joka vastaa Propellipäiden kokeilujen arvioinnista ja kehittää myös paraikaa uuden uutukaista ja ainutlaatuista, järjestöille suunnattua, tiedolla johtamisen ja arvioinnin digitaalista työkalua, LIO:a.

Lue lisää ja klikkaa itsesi mukaan!

Kevätkauden viimeinen #kahvitauko järjestetään 12.6. Kesäkuussa aiheena on Facebook-ryhmät yhteiskehittämisen tukena.

 

16.5. Muutosmuotoilua, mitä ihmettä?

Tule mukaan muutosmuotoilemaan!

Tuo mukanasi oma, järjestötyöhön liittyvä, haaste, jota haluaisit ratkoa ja testaa kanssamme, miten luomamme muutosmuotoilun konsepti toimii sen työstämisessä. Koulutuspajasarjan aikana Propellipäiden Muutosmuotoilupäällikkö, Milla Mäkinen, johtaa sinut muutosmuotoilun saloihin. Kokoonnumme muutosmuotoilun äärelle neljä kertaa vuoden 2019 aikana.

Muutosmuotoilua -mitä ihmettä? Osa II järjestetään 16.5. klo 16.30-19, Osa III 12.9. ja Osa IV 14.11. Propellipäiden Kokeilulaboratoriossa Malmilla.  Etkö ehtinyt ensimmäiseen tapaamiseen? Ei hätää, ehdit vielä loistavasti mukaan!

Lue lisää ja ilmottaudu!


28.5.2019 klo 17 – 19 No Labels No Walls

Tervetuloa Propellipäiden ja Kukunori ry:n sekä Strindberg laboratoryn järjestämään No Labels No Walls -kulttuurifestivaalin työpajaan Kukunorin kokeilulaboratorioon tiistaina 28.5.2019 klo 17.00 – 19.00. Työpajassa edistetään Valloittajat ja valloitetut -festivaalin suunnittelua yhteistyössä suomalaisten ja kansainvälisten kumppanien kanssa. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille!

Ilmoittaudu mukaan: http://bit.ly/NoLabelsNoWalls28052019

Lisätietoja:
https://kukunori.fi/no-labels-no-walls/
https://www.facebook.com/groups/nolabelsnowalls/about/