Follow Us On

Liikuntatapahtumat tuovat ihmiset yhteen

Social Sports 4 All:n liikuntapahtumat tuovat ihmiset yhteen mielekkään tekemisen ja mukavan seuran pariin. Tapahtumia vetävät projektissa koulutetut yhteisöliikuntaohjaajat ja ne toteutetaan yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. 

Järjestämme yhteisömme kanssa useita tapahtumia pääkaupunkiseudulla vuosien 2022 ja 2023 aikana.

Osaamisen jakaminen yli rajojen

Social Sports 4 All on kansainvälinen projekti, jossa etsimme keinoja jakaa osaamistamme ja hyvinvointia muiden kanssa. Yhteisen tekemisen kautta opimme ymmärtämään, miten me kaikki olemme toistemme tukijoita yksittäisinä yhteisöliikuntavalmentajina sekä toisiinsa verkottuneina paikallisyhteisöinä. Tapahtumissa luomme edellytyksiä hyvinvoinnin rakentumiselle kävelyfutiksen, seikkailuterapian ja yhteistoiminnan kautta.

Holistinen, ihmisen kokonaisvaltaisuuden ja keskinäisriippuvuuden tunnistavaa toimintatapaa rakennamme yhteistyössä kreikkalaisen Panagia Evagelistria yhteisön kanssa, joka toimii kehitysvammaisten tukena Ateenassa. Suomesta mukana projektissa on lisäksemme Eläkeliitto, Familia ry, Lyhty ry ja Ammattiopisto Live.

Tule mukaan yhteisöön!

Haluamme kutsua mukaan juuri sinut Social Sports 4 All toimintaan! Tule mukaan yksilönä, järjestönä ja yhteisönä. Toiminta jatkuu elokuuhun 2023 asti ja sitä tukee EU:n Erasmus+ aikuisopiskeluohjelma. 

Voit liittyä heti mukaan Social Sports 4 All yhteisöömme EU:n EPALE-alustalla täältä. EPALE on EU:n aikuisoppimisen yhteinen digitaalinen sivusto, jossa voit tutustua, tavata ja työskennellä muiden oppimisesta kiinnostuneiden eurooppalaisten yksilöiden ja organisaatioiden kanssa.

Markus Vähälä
Kehittämispäällikkö
Kukunori ry
markus.vahala@kukunori.fi
+358503461011