Follow Us On

Rakennetaan yhdessä HyvinvointiAgoraa

12.10.2022 @ 13:00 - 16:00
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kukunori ry:n omistama Ikinori Oy on mukana rakentamassa tulevaisuuden HyvinvointiAgoraa yhdessä Citizen Network osuuskunnan, Osuustoimintakeskus Pellervon, KaksPy Oy:n sekä Hoiwa Oy:n kanssa. HyvinvointiAgora tuo yhteen yksilön, yhteisön ja yhteiskunnan yksinkertaiset, monimutkaiset, kompleksiset ja kaoottiset haasteet samaan tilaan Astoria-saliin keskiviikkona 12.10.2022 klo 13 – 16. Hyvinvointialueiden käynnistyminen tammikuussa 2023, eduskuntavaalit huhtikuussa 2023 ja toimintaympäristön nopea muuttuminen tarvitsee uudenlaista verkostomaista systeemistä toimintaa Suomessa.

HyvinvointiAgora on myös sosiaalisen median keskusteluryhmä, jossa pääset mukaan keskustelemaan ja kehittämään ennen ja jälkeen HyvinvointiAgora tapahtumaa. HyvinvointiAgoraan ovat tervetulleita kaikki hyvinvoinnin laaja-alaisesta kehittämisestä kiinnostuneet kansalaiset ja yhteisöt. HyvinvointiAgora tapahtuma linkittyy tuleviin tapahtumiin Suomessa ja maailmalla, joten ota hyvinvoinnin kehittämiseen maailmanlaajuinen potentiaali käyttöön. Tapahtumassa puhuvat mm. Kukunorin toiminnanjohtaja Markus Raivio ja professori Iiro Jussila, sekä muut järjestäjäorganisaatioiden edustajat. Tämän lisäksi kohtaamme, tutustumme ja työskentelemme yhdessä.

Tule mukaan HyvinvointiAgoran järjestäorganisaatioksi ja ota vahva ote tulevien vuosien verkostomaisesta hyvinvointikehittämisestä. Ota yhtettä markus.vahala@citizen-network.org

Ikinori Oy tarjoaa Kukunorin jäsenjärjestöille Early Bird lippuja ja lippupaketteja hintaan

Early Bird (yksi lippu 129€ norm. 149€)

vähintään 3 lippua, á 114€

vähintään 5 lippua, á 109€

 

Lue lisää www.hyvinvointiagora.fi

Tiedot

Päivämäärä:
12.10.2022
Aika:
13:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
www.hyvinvointiagora.fi

Tapahtumapaikka

Iso Roobertinkatu 14, Helsinki
Iso Roobertinkatu 14
Helsinki,
+ Google Map