Follow Us On

Kulttuuripaja K-35 avajaiset

23.8.2022 @ 16:00 - 18:00
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Uusi Kulttuuripaja K-35 juhlii avajaisiaan Helsingin Itäkeskuksessa 23.8. klo 16 alkaen. Avajaisviikon ajan pajalla on avoimet ovet ja ohjelmassa paljon erilaisia tapahtumia ja luovan toiminnan hetkiä matalalla kynnyksellä. Tervetuloa mukaan!

Helsingin Itäkeskukseen on avautunut Suomen ensimmäinen yli 35-vuotiaille mielenterveystoipujille  suunnattu kulttuuripaja. Ympäri Suomen levinneessä, kansainvälisestikin palkitussa kulttuuripaja mallissa tuetaan ja vahvistetaan mukana olevien taitoja ja voimavaroja ohjatun vertaistoiminnan  kautta. Pajojen toiminta perustuu osallistujien omille ideoille ja ajatuksille. Jokainen kävijä voi  vaikuttaa toiminnan sisältöihin ja kouluttautua halutessaan vertaisohjaajaksi. Koulutetut vertaiset  ohjaavat ryhmiä ammattilaisten tukemina.  

Kulttuuripaja sijaitsee Itäkeskuksessa, kauppakeskus Itiksen 3. kerroksessa, kattoparkin toimistotiloissa. Paja on auki arkisin maanantaista torstaihin ja kerran kuukaudessa lauantaisin. Tarkemmat aukioloajat ja ajankohtaiset ohjelmatiedot löydät sosiaalisen median kanaviltamme, Facebook: @kulttuuripaja35, Instagram: @kulttuuripajak35

Kukunori on mukana kulttuuripajaverkostossa yhdessä Kulttuuripaja K-35 kanssa. Kulttuuripajojen toimintaan Suomessa osallistuu vuosittain lähes 2000 mielenterveyden haasteiden kanssa elävää nuorta aikuista.

Tiedot

Päivämäärä:
23.8.2022
Aika:
16:00 - 18:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Järjestäjä

Kulttuuripaja K-35