Follow Us On

Sossusessarit nuorisotyön ammattilaisille 9.3.

9.3 @ 13:00 - 16:00
Ladataan Tapahtumat
Henkilön käsi pyörittää levyä

Roso-tuotanto järjestää keskiviikkona 9.3.2022 klo 13–16 Malmilla sossusessarit eli rap-työpajan nuorten parissa työskenteleville sote- ja kulttuurialan ammattilaisille.

Pajassa perehdytään matalan kynnyksen musiikkitoiminnan järjestämiseen käytännön kautta. Rennon riimittelyn lomassa opitaan asiaa musiikin tekemiseen ja äänittämiseen tarvittavista laitteista, ohjelmistoista ja palveluista. Iltapäivän päätteeksi äänitetään yhteinen rap-biisi. Osallistujilta ei vaadita aikaisempaa musiikkialan osaamista tai rap-musiikin tuntemusta.

Työpaja tarjoaa nuorisotyön ammattilaisille työkaluja rapin tai muun musiikin tekemisestä kiinnostuneen nuoren tukemiseen ja valmiuksia suunnitella musiikkitoimintaa nuorille. Työpajassa opit mm. miten musiikkityöpajoja tai -toimintaa voi järjestää, millaisella budjetilla se onnistuu ja mistä voit löytää toimintaan vetäjät.

Työpajan ohjaavat Roso-tuotannon audio- ja mediaohjaaja Aleksi Lemola ja Roson nuoret rap-artistit MC Cepari ja Psyykkinen. Aleksi Lemola on omaa levy-yhtiötä pyörittävä hiphop-tuottaja ja ammatti-DJ. Mika Leminen eli rap-artisti MC Cepari on 26-vuotias CP-vammainen kellokoskelainen räppäri. Ipsu Murtola eli rap-artisti Psyykkinen on 30-vuotias mimmiräppäri Nekalasta.

Työpaja on maksuton. Tarjolla on virvokkeita ja pientä purtavaa. Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu siis heti oheisen linkin kautta!

Korona-tilanteesta johtuen työpaja on siirretty tammikuulta maaliskuulle. Myös ilmoittautumisaikaa on jatkettu.

Ilmoittaudu Pokka-lomakkeella.

Lisätietoja:
Roso-tuotanto
Sampo Riskilä
Vastaava ohjaaja
040 732 8115

Tiedot

Päivämäärä:
9.3
Aika:
13:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,
https://www.rosotuotanto.fi/sossusessarit/

Järjestäjät

Kukunori
Roso-tuotanto

Tapahtumapaikka

Kukunori ry
Malminraitti 17 B–C
Helsinki, 00700 Suomi