Follow Us On

Hyvän arjen rakentajat -ohjelma

Kukunori on mukana Päivikki ja Sakari Sohlbergin säätiön Hyvän arjen rakentajat -ohjelmassa, jossa 9 järjestöä yhdessä julkisen sektorin kanssa kokoavat ja kehittävät palveluja Vantaan Havukoskella ja Myyrmäellä 2023–2025. Innovatiivisen yhteisohjelman tavoitteena on luoda hyvinvointia koko seudun asukkaille nuorista lapsiperheisiin ja vanhuksiin. Kukunorin ja säätiön lisäksi ohjelmassa mukana ovat: Aseman Lapset ry, Aspa, Diakonissalaitos, HelsinkiMissio, Lasten ja nuorten keskus, Mieli ry, SOS-Lapsikylä, Suomen Punainen Risti Walter ry, KoiPS sekä Vantaan kaupunki, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue ja ITLA.

Kukunori järjestää seudulla vuosittain yhteisen asukastapahtuman. Ohjelman rakentamisessa ovat mukana paikalliset nuoret.  Tänä vuonna tapahtumaa juhlitaan koulujen päättymisviikonloppuna pe 7.6. klo 15-20.

Mielenturvaa-verkosto

Kukunori toimii osana Mielenturvaa-verkostoa, jossa organisaatiot, yritykset ja järjestöt kehittävät yhdessä konkreettisia keinoja mielenterveyshaasteen selättämiseksi suomalaisessa työelämässä. Verkosto tarjoaa jäsenilleen tukea, tietoa ja työvälineitä hyvän mielenterveyden edistämiseen työpaikoilla. Liity mukaan tekemään paremman mielen työpaikkoja!

Uteliaiden kehittäjien vertaisverkosto

Uteliaiden kehittäjien vertaisverkosto kokoaa yhteen kehittäjiä ja järjestötoimijoita, jotka kaipaavat tietoa, tukea ja taitoja uuden luomiseen. Verkostossa voit keskustella muiden muutosagenttien kanssa, oppia uusien näkökulmien kautta ja hankkia taitoja, joilla maailma muuttuu. Vertaisryhmässä olemme samalla viivalla, voimme verkostoitua sekä aktiivisesti rakentaa mahdollisuuksia toimia yhdessä verkoston jäsenten kanssa yhteisten tärkeiden teemojen parissa. Tapaamme kuukausittain aamukahveilla verkostosta nousevien aiheiden äärellä.

Hyvinvoinnin viestintäverkosto

Hyvinvoinnin viestintäverkosto liittää yhteen viestintää tekevät ihmiset kehittämään ja kehittymään yhdessä. Verkostossa voit kysyä neuvoa, ideoida uutta ja kertoa meneillään olevista viestinnän toimenpiteistä. Järjestämme myös tapahtumia muutamia kertoja vuodessa verkoston jäsenten toivomista teemoista.

No Labels No Walls

No Labels No Walls kansainvälinen verkosto yhdistää ihmiset eri puolilta maailmaa ja eri taustoista taiteen ja kulttuurin pariin. Viikottaisessa Action Monday -tapahtumassa keräännymme yhteen erilaisten teemojen pariin ja kerran vuodessa järjestettävä NLNW -festivaalilla juhlitaan moninaisuutta mitä erilaisimpien ohjelmien kautta.

Citizen Think Tank

Citizen Think Tank on paikallinen ja kansainvälinen kehittämisyhteisö Slackissa, jonka avulla voit kehittää yhdessä ajasta ja rajoista riippumatta milloin vain. Yhteiskehittäminen vaatii ympäristöjä kohdata, vaihtaa ajatuksia ja luoda ratkaisuja. Kukunori tukee muutosmuotoilun ja kokeilukulttuurin keinoin järjestöjen toimintaa ja kehittää ratkaisuja tulevaisuudeen haasteisiin konsultoiden, fasilitoiden ja digitaalisten alustoja hyödyntämällä.