Follow Us On

Waves Summit 2024 kutsuu muutoksentekijät Helsinkiin 3.–4.4.

Tiedote

Waves Summit 2024 kutsuu muutoksentekijät Helsinkiin 3.–4.4.

 

Suomen ensimmäinen yhteiskunnallisten innovaatioiden huipputapahtuma ja muutoksentekijöiden kohtaamispaikka Waves Summit 2024 -tapahtuma valloittaa Helsingin kulttuuritalon 3.–4.4.2024! Waves-tapahtuman järjestäjät ovat Ashoka Nordic ja LeapFrog Projects. Kukunori toimii yhteistyökumppanina myös tänä vuonna.

Waves tuo yhteiskunnallisen muutoksen tekijät jälleen yhteen oppimaan, innostumaan, verkostoitumaan ja luomaan uutta kulttuuria, jolla vastata yhteiskunnallisiin haasteisiin – yhdessä. Englanninkielinen ohjelma koostuu keynote-puheenvuoroista, paneeleista, workshopeista sekä tapaamisista ja verkostoitumisesta. 

Tapahtuman tarkoituksena on lujittaa yhteiskunnan eri sektoreiden välistä yhteistyötä, vauhdittaa kestävää, systeemistä muutosta ja edistää sosiaalisia innovaatioita niin Suomessa kuin kansainvälisellä tasolla. Puhumassa on joukko tunnettuja muutoksentekijöitä Suomesta ja maailmalta, esimerkkinä Daniel Schmachtenberger (The Consilience Project), Kate Raworth (Doughnut Economics), Salaado Qasim (Ashoka Young Changemaker 2022), Christian Vanizette (Chilli.club & makesense) ja Minttu Jaakkola (Tieteen ja toivon talo/Puistokatu 4).

Lavalla esiintyy myös Kukunorin toiminnanjohtaja Markus Raivio, joka fasilitoi keskustelua ”Building multi-stakeholder ecosystems for positive transformation” 4.4. klo 13–14.15. Markuksen kanssa aiheesta keskustelemassa ovat mukana Minttu Jaakkola (Puistokatu 4) ja Tanja Vermeer (Boehringer Ingelheim).

Tapahtumaan on mahdollisuus osallistua joko paikan päällä Helsingin kulttuuritalolla tai etänä. Katso päiväohjelma ja lipputiedot Waves 2024 -tapahtumasivuilta:
https://www.waves-forum.fi/waves-summit/

Rekisteröidy jo tänään ja lähde mukaan muutoksentekijöihin!

 

Waves Summit 2024

Milloin? 3-4. huhtikuuta 2024 
Missä? Helsingin Kulttuuritalossa ja verkossa 
Kenelle? Kaikille positiivisesta yhteiskunnallisesta muutoksesta ja sosiaalisista innovaatioista kiinnostuneille ihmisille, yhteisöille, yhdistyksille, yrityksille, sijoittajille, akateemisen ja julkisen alan toimijoille.
Järjestäjät? Ashoka Nordic, LeapFrog Projects.

Yhteistyökumppaneina Gaia Consulting Oy, Tradeka-invest Ltd., Moomin Characters Ltd, Suomen kulttuurirahasto, Svenska folkskolans vänner rf, DNA, Konstsamfundet ja Storebrand Asset Management Finland, sekä yhteistyössä Kukunori ry, Sitra, Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskus YYO, Miltton, ARVO ry (Finnish Association for Social Enterprises), Hanaholmen, Aalto Ventures Program, Aalto NODUS Talks, University of Helsinki ja Wicked Community kanssa.

Tapahtuman liput ja lisätiedot: https://www.waves-forum.fi/waves-summit/

*Tiedote päivitetty 18.3.2024. Muutos ohjelmaan: aiemmin ilmoitetun tiedon sijaan Raivion esiintyminen tapahtuu osion ”From Superheroes to Movements” sijaan keskustelussa ”Building multi-stakeholder ecosystems for positive transformation”(4.4. klo 13-14.15).