Follow Us On

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki myönnetty Kukunorin omistamalle Ikinori Oy:lle

Mies iloisena jes ilmeellä teksti muutostoimisto Ikinori

Tiedotteet

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki myönnetty Kukunorin omistamalle Ikinori Oy:lle

 

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Yhteiskunnallinen Yritys -merkin Kukunorin 100% omistamalle Ikinori Oy:lle. Merkki kertoo liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä, sekä auttaa tunnistamaan yhteiskunnalliset yritykset luotettavasti.

Yhteiskunnallinen Yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

“Olemme todella ylpeitä merkin saamisesta ja siitä, että Ikinorin perusajatus yhteiskunnallisen hyvän tuottajan on merkin kautta myös tunnistettu. Haluamme olla kehittämässä yhteiskunnallista yrittäjyyttä Suomessa ja merkki on olennainen osa tätä kehitystyötä”

Ikinorin toimitusjohtaja Markus Raivio

“Muutostoimisto Ikinori on hyvä esimerkki tässä ajassa elävästä yhteiskunnallisen yrityksen toteuttamasta liiketoiminta-ajatuksesta, jossa asiantuntijaosaamisella esim. yhteiskehittämisen, palvelumuotoilun ja kokeilukulttuurin avulla halutaan auttaa muita sopeutumaan nopeasti muuttuvassa virtuaalisessa työelämässä”

Markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta

Ikinori Oy on Kukunori ry:n 100% omistama yritys, jonka tuotoilla rakennetaan meidän kaikkien hyvinvointia erityisesti huomioiden heikommassa asemassa olevat henkilöt. Yritys tarjoaa mielen hyvinvoinnin tukemiseen, toimintakulttuurin kehittämiseen sekä arviointiin keskittyviä palveluita, jotka toteutetaan esimerkiksi kulttuuria ja yhteiskehittämistä hyödyntävien workshopien tai koulutusten avulla. Ikinori tuottaa myös podcast/stream/webinaaripalveluja laadukkaasta omasta studiosta käsin.