Follow Us On

Hyvinvointia liikunnasta

Kävelyfutiksen tavoitteena on lisätä hyvinvointia liikunnan avulla. Pelikentillä inspiroiva ja mielekäs tekeminen, osana joukkuetta toimiminen ja yhdessä koetut ainutlaatuiset hetket tukevat tätä tavoitetta liikkumisen terveyshyötyjen lisäksi. Peliporukoissa koetaan yhdessä onnistumisia ja pettymyksiä ja toimitaan asiantuntijoina. Pelaaminen ja joukkueen kanssa yhdessä olo on arvokasta itsessään!

Toimintamme kohderyhmänä ovat päihde- ja mielenterveyskuntoutujat ja sote-alan ammattilaiset. Järjestämme liikuntaa niille, jotka ovat jääneet liikunta- ja hyvinvointipalveluiden ulkopuolelle ja tarjoamme mahdollisuuden harrastaa omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla.

Tukea kuntoutustyöhön

Kävelyfutis antaa mahdollisuuden tehdä kuntoutustyötä uudella tavalla nousemalla pois pöydän äärestä ja lähtemällä liikkumaan yhdessä muiden kanssa. Tekemisen kautta päästään irti ongelmakeskeisyydestä ja saadaan vaihtelua arkeen hyvinvointia lisäävästi. Pelaamiseen voi lähteä mukaan myös ammattilaisena ja toimia osana joukkuetta luoden uudenlaista luottamuksellisuuden suhdetta toiminnassa mukana oleviin.

Toimintaan on helppo tulla mukaan, sillä tarjoamme tukea toiminnan käynnistämisessä ja pyörittämisessä sekä valmiit materiaalit ohjaajille.

Tutustu lajin ohjeisiin

Haluaisitko kokeilla Kävelyfutista osana toimintaasi? Tutustu valmiisiin materiaaleihin ja ohjeisiin. Tuemme sinua matkan varrella. 

Ole rohkeasti yhteydessä: aapo.kotkavuori@kukunori.fi

Kävelyfutiksessa tapahtuu

Haluaisitko tutustua lajiin itse tai oman ryhmän kanssa? Kävelyfutis-hanke järjestää vuosittain tapahtumia ja avoimia harjoituksia, joissa voi käydä kokeilemassa lajia ja kyselemässä vinkkejä muilta lajiharrastajilta. 

Seuraavat avoimet harjoitukset:

25.3. klo 13.30-15, Myllypuron Pallomylly (Pikajuoksijankuja 9)
Järjestäjä Kukunori ja Myllypuron Örkit -joukkue. Tervetuloa!

Lisätietoja: Pallomylly on lämmitetty jalkapallohalli, jossa on pukukopit. Hallissa on tekonurmialusta. Pelivarusteiksi sopivat mitkä tahansa itselle liikkumiseen mieluisat vaatteet ja kengät. Jalkapallokenkiä tai muita jalkapallovarusteita ei tarvita.