Follow Us On

Muutoksentekijänä metakriisin maailmassa | Vieraana Waves-vaikuttajat Minttu ja Thomas

Muutoksentekijänä metakriisin maailmassa | Vieraana Waves-vaikuttajat Minttu ja Thomas

1.4.2024
Podcast

Globaali metakriisi ravistelee totuttuja ajatusmalleja, yhteiskunnallisia rakenteita ja ihmisten uskoa tulevaan. Kuinka lähdemme ratkomaan vaikeita ja toisiinsa kytkeytyneitä haasteita, jotka vaikuttavat niin ekologiseen, taloudelliseen kuin inhimilliseen hyvinvointiin – ja koko maapallon tulevaisuuteen? Voisiko jokainen meistä olla arjessaan muutoksentekijä? 

Podcastin erikoisjaksossa Waves Summit 2024 -tapahtuman muutoksentekijät Markus Raivio, Minttu Jaakkola (Puistokatu 4) ja Thomas Holm (Leapfrog Projects) istuvat alas pohtimaan, mistä metakriisissä on lopulta kyse ja mitä positiivinen muutos vaatii niin yksilöiltä, yrityksiltä kuin yhteiskunnilta.

Ovatko ratkaisun ytimessä teknologiset innovaatiot ja tekoäly – vai löytyykö vastaus toiveikkaaseen tulevaisuuteen sittenkin ihmisyydestä itsestään?

 

Helsingissä 3.–4.4. järjestettävä Waves Summit 2024 on yhteiskunnallisten innovaatioiden huipputapahtuma ja muutoksentekijöiden kohtaamispaikka, jonka tavoitteena on lujittaa yhteiskunnan eri sektoreiden välistä yhteistyötä ja vauhdittaa kestävää, systeemistä muutosta niin Suomessa kuin maailmalla. Kukunori toimii tapahtuman yhteistyökumppanina. 

Lue lisää: waves-forum.fi