Follow Us On

Kukunori-viikko: Runonkirjoituspaja

25.8.2021 @ 13:00 - 14:00
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Magendan päällä teksti: pop-up viikko 24-28.8. Mitä tulevaisuus voisi tarjota sinulle, minulle ja meille?

Tervetuloa mukaan tekemään helppoja ja hauskoja kirjoitusharjoituksia Keijo-kokemusasiantuntija Hessu ”Hesssu” Elorannan ohjaamana!

Osallistumiseen tarvitset ainoastaan ripauksen uteliaisuutta ja kaikkia kunnioittavan asenteen. Oleellista on tekemisen ilo, ei lopputulos, vaikka sekin yleensä yllättää kirjoittajankin! Osallistua voi kaikki, joita aihe kiinnostaa. Voit jakaa tekstisi kirjoittajien kesken ja syventyä tulkintoihin, tai pitää sen omana aarteenasi.

Ilmoittautuminen tapahtumaan Pokka-työkalun kautta tästä klikkaamalla. Ryhmään mahtuu kymmenen ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Voit myös osallistua etänä Kukunorin Youtube-kanavan kautta, jolloin näet streamin kautta ohjaajan ja voit tehdä harjoitteita itsenäisesti.

Heikki “Hesssu” Eloranta työskentelee kokemusasiantuntijana päihdetyötä tekevän Vihreä Keidas ry:n kohtaamispaikassa Helsingissä, jonka lisäksi hän tekee teatteria vankilataustaisten Porttiteatterissa. Hesssu kertoo kirjoittavansa monista syistä, mutta erityisesti siksi, että se on hauskaa! Hänen kirjoituksiaan voit löytää myös Kulttuurikongin blogista.

Workshop tilaisuus järjestetään osana Kukunori-viikon ohjelmaa. Tästä linkistä pääset katsomaan viikon koko ohjelman. Tilaisuus järjestetään ensisijaisesti livenä Helsingissä, mutta seuraamme aktiivisesti suosituksia ja rajoituksia ja tarvittaessa siirrämme tilaisuuden verkkoon.

Huom! Tilassa ei ole esteetöntä wc:tä ja se sisältää muutaman portaan. Mikäli tarvitset mukautuksia, olethan yhteydessä etukäteen!

Tiedot

Päivämäärä:
25.8.2021
Aika:
13:00 - 14:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Kukunori

Tapahtumapaikka

Unioninkatu 25
Unioninkatu 25
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map