Follow Us On

Kukunori-viikko: Tiedolla johtaminen järjestöissä -webinaari

24.8.2021 @ 09:00 - 10:30
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Magendan päällä teksti: pop-up viikko 24-28.8. Mitä tulevaisuus voisi tarjota sinulle, minulle ja meille?

Miten mitata oman toiminnan tuloksellisuutta? Miten kohdennat voimavarat sinne, mistä niistä saadaan suurin hyöty?

Tiedolla johtamisen webinaarissa pureudumme toiminnan tuloksellisuuden todentamiseen mitattavien tavoitteiden asettamisen sekä mittareiden valinnan kautta. Osallistujat pääsevät pohtimaan näitä asioita myös oman toimintansa näkökulmasta.

Tiedon keräämisen ja analysoinnin osalta tutustutaan myös Pokka-arviointityökaluun ja sen mahdollisuuksiin tarkastella toiminnan tuloksellisuutta koko järjestön toiminnan näkökulmasta kuin myös toimintokohtaisesti. Webinaarin sisältö soveltuu niin projektityön tuloksellisuudesta kiinnostuneille kuin myös koko järjestön toiminnan tuloksellisuutta laajemmin tarkastelevalle.

Webinaarin vetää Outi Linnolahti. Outi Linnolahti on työskennellyt useiden vuosien ajan järjestöjen arviointikäytäntöjen kehittämisen parissa sekä ollut kehittämässä digitaalista Pokka-arviointityökalua.”Näen oman toiminnan arvioinnin keskeisenä välineenä niin toiminnan tuloksellisuuden mittaamisessa kuin kehittämistyön välineenä. Tärkeää on löytää oikeat menetelmät sekä saada niin johto kuin työntekijät innostumaan säännöllisestä arvioinnista.”

Webinaari järjestetään osana Kukunori-viikon ohjelmaa Zoom-alustan kautta ja siihen on mahdollisuus osallistua mistä tahansa verkkoyhteyden päästä. Tapahtumassa on ennakkoilmoittautuminen ja webinaariin otetaan max 70 osallistujaa (webinaari täynnä, ei uusia ilmoittautumisia).

Tiedot

Päivämäärä:
24.8.2021
Aika:
09:00 - 10:30
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Etätapahtuma

Järjestäjä

Kukunori