Follow Us On

Kukunori-viikko: Hyvinvoinnin viestijöiden termisanakirja -workshop

24.8 @ 14:00 - 15:15
Ladataan Tapahtumat
Magendan päällä teksti: pop-up viikko 24-28.8. Mitä tulevaisuus voisi tarjota sinulle, minulle ja meille?

Millaisia sanoja käyttää kun puhumme päihteidenkäyttäjistä, mielenterveyden haasteista tai vammaisuudesta? Millaista kulttuuria me viestijöinä rakennamme sisältöä tuottaessamme?

Kukunori-viikon viestijöille suunnatussa tilaisuudessa pääset pohtimaan yhdessä muiden kanssa millaisia termejä ja sanoja käytämme. Perehdymme aiheeseen mielenkiintoisen alustuksen kautta ja alamme rakentaa yhteistä ja kaikille avointa termisanakirjaa viestinnän teon tueksi.

Aiheen pariin meidät johdattelee Kalliola-konsernin asumispalveluiden johtaja Paula Rautoja. Rautoja puhuu kielenkäytön merkityksestä toipumiskulttuurille; siitä miten luomme puheella yhteistä todellisuutta, joka voi joko edistää tai vaikeuttaa toipumista. Saamme myös käytännön esimerkkejä ja kokemuksia päihdekuntoutuksen näkövinkkelistä ja tutustumme EPT-verkoston huoneentauluun vältettävistä ja suositeltavista termeistä.

Workshop tilaisuus järjestetään osana Kukunori-viikon ohjelmaa Kukunorin pop-up tilassa Unioninkatu 25, Helsinki. Tilaisuus järjestetään ensisijaisesti livenä Helsingissä, mutta seuraamme aktiivisesti suosituksia ja rajoituksia ja tarvittaessa siirrämme tilaisuuden verkkoon. Alustusta voi seurata myös streamin kautta Kukunorin Youtube-kanavalla. Tapahtumaan täytyy ilmoittautua ennakkoon 18.8.2021 mennessä ja workshopiin otetaan max 20 osallistujaa. Ilmoittautuminen aukeaa elokuussa.

Tiedot

Päivämäärä:
24.8
Aika:
14:00 - 15:15
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Kukunori

Tapahtumapaikka

Unioninkatu 25
Unioninkatu 25
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map