Follow Us On

Uteliaiden kehittäjien kahvitauko: Takaisin tulevaisuuteen!

15.12.2021 @ 09:00 - 10:00
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Teksti: Takaisin tulevaisuuteen

Tervetuloa mukaan vuoden viimeiselle uteliaiden kehittäjien kahvitauolle keskiviikkona 15.12.2021 klo 9-10.

Uteliaiden kehittäjien vertaisverkostoa oli käynnistämässä suuri joukko suomalaisia uteliaita kehittäjiä alkuvuodesta 2019. Sen jälkeen kahvitaukoja on pidetty kerran kuukaudessa ja aiheet ovat liittyneet järjestöjen ja muiden organisaatioiden kehittämiseen ja ennen kaikkea teemoihin, jotka liittyvät uteliaiden kehittäjien tarpeisiin. Miten voimme kehittää yhdessä? Miten voimme tukea toisiamme ja rakentaa hyvinvointia sekä oppia taitoja, jotka auttavat meitä toiminnassame ja vievät meitä eteenpäin?

Kukunorin Propellipäät -hankkeessa työskennellyt ja uteliaiden kehittäjien vertaisverkoston perustaja Mikael Seppälä on mukana kahvitauolla keskustelemassa kanssamme siitä miten voimme suunnata vuoteen 2022 yhdessä.

Mikael Seppälä työskentelee Laurea-ammattikorkeakoulussa TKI-hankkeiden projektipäällikkönä ja levittää vapaa-ajallaan systeemiajattelun ilosanomaa Systems Change Finland ry:ssä. Mikael on aiemmin työskennellyt järjestösektorilla Kukunorissa ja Open Knowledge Finland ry:ssä.

Mukana vuoden viimeisellä kahvitauolla on myös Propellipäät -hankkeessa työskennellyt Kukunorin kehittämispäällikkö Markus Vähälä, joka esittelee uteliaiden ideoita joita on kerätty marraskuun ja joulukuun aikana. Mikä on uteliaiden kehittäjien tulevaisuus? Mitä mieltä sinä olet?

Osallistu kyselyyn täältä: https://pokka.kukunori.fi/kukunori/uteliaidenkysely2021

Ota kuppi kuumaa ja tule mukaan etänä Zoomilla osoitteella bit.ly/propellipaat

Tapahtuma nauhoitetaan ja streamataan livenä Kukunorin YouTube kanavalla: https://www.youtube.com/channel/UCDv5g9G3ncn1WV5VSs30DMA

Liity mukaan uteliaiden kehittäjien vertaisverkostoon täältä: https://www.facebook.com/groups/649032612166308

Lue lisää Kukunorista www.kukunori.fi
https://fb.me/e/2c5F1Em54

 

Tiedot

Päivämäärä:
15.12.2021
Aika:
09:00 - 10:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Tapahtumapaikka

Etätapahtuma

Järjestäjä

Kukunori