Follow Us On

Meidän Havis!

26.8.2023 @ 15:00 - 20:00
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Meidän Havis! järjestetään ensimmäistä kertaa 26.8. klo 15-20 Rautkallion puistokentällä Vantaan Havukoskella.  Tapahtuma on maksuton ja sinne ovat tervetulleita kaikki Havukosken ja Koivukylän asukkaat!

Yhteisöllisessä asukastapahtumassa pääset nauttimaan taiteesta, musiikista, liikunnasta sekä monikulttuurisista ruokaelämyksistä. Sen lisäksi on mahdollista osallistua erilaisiin työpajoihin ja toimintapisteisiin: kokeile vaikka graffitimaalausta, kävelyfutista tai streetdancea. Tekemistä ja kokemista löytyy niin lapsiperheille, nuorille kuin ikääntyville. Samalla pääset tutustumaan seudulla arjen palveluja tuottaviin Hyvän arjen rakentajat -toimijoihin. Meidän Havis! -päivässä on luvassa livemusiikkia jokaiseen makuun ja illan kruunaa pääesiintyjä Seksikäs-Suklaa.

Maksutonta ruokatarjoilua (max 500 kävijälle)!

Tapahtuman ohjelma ja aikataulu:

Esiintymislava:
Henri & Viola klo 15.15
*Klondike klo 15.30 – PERUUTUS!*
Exigenced 16.15
Kraiden 17.15
Seksikäs-Suklaa 19.15

Nuorisotalon piha:
Korista klo 16-19

Tekonurmi:
Futista klo 15-18
Kävelyfutista 18-19.30

Puistokenttä:
Hennamaalausta 15-18
Graffitimaalausta 16-18

Leikkikenttä:
Sirkuskoulu 15-17
VPK-palokaluston esittelyä 15-18

Nuorisotalo:
Murehdintaklubi 15-18
Tanssi Workshop 18-19

Lisäksi tapahtuma-alueella kiertävä klovni ja VPK-palokaluston esittelyä 15-18.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Tapahtuma on päihteetön, sekä uskonnollisesti ja poliittisesti riippumaton. Tapahtuman ohjelmaan ja aikatauluihin voi tulla muutoksia.

Lisätietoa tapahtumasta:

Kaisa Ollila, vastaava tapahtumatuottaja
kaisa.ollila@kukunori.fi

Järjestäjät:

Kukunori ry ja Hyvän arjen rakentajat

Tapahtuma on osa Päivikki ja Sakari Sohlbergin säätiön tukemaa Hyvän arjen rakentajat -ohjelmaa, jossa yhdeksän suomalaista järjestöä, Vantaan kaupunki sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialue rakentavat yhdessä turvallisempaa arkea seudun lapsille, nuorille, perheille ja ikääntyneille. Yleisöllä on mahdollisuus tutustua Hyvän arjen rakentajat -ohjelman uusiin arjen palveluihin sekä niitä järjestäviin järjestöihin ja organisaatioihin.

Hyvän arjen rakentajissa mukana ovat: Kukunori ry, Aseman Lapset ry, Aspa-säätiö, Diakonissalaitos, HelsinkiMissio, Lasten ja nuorten keskus, Sekasin Kollektiivi, Mieli ry, SOS-Lapsikylä ja Suomen Punainen Risti, Vantaan kaupunki sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Tiedote: ”Meidän Havis! kutsuu havukoskelaiset yhteisölliseen asukastapahtumaan”

Event information in English – Meidän Havis! 26th of August, @ 15-20 

Meidän Havis! welcomes all the residents of Havukoski and Koivukylä to a late summer park event with art, dance, music, food and fun sports. Live music by local bands, eg., Klondike, Exigenced, Kraiden. The main artist of the day is Seksikäs-Suklaa, performing at 19.15-20!

The event will be held for the first time on the last Saturday of August, August 26. at 15-20 at Rautkallio Puistokenttä. No entrance fee to the event. Food offered for 500 first visitors.

The event follows the principles of a safer space. The event is alcohol-free and religiously and politically independent. There may be changes in the program and schedules of the event.

Welcome!

Organizer: Kukunori ry and Hyvän arjen rakentajat

Tiedot

Päivämäärä:
26.8.2023
Aika:
15:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,

Järjestäjä

Hyvän arjen rakentajat
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Puistokenttä Rautkallio
Eteläinen Rastitie 14
Vantaa, 01360