Follow Us On

#Kahvitauko – aitoja ihmisiä ja aiheita netin välityksellä

Blogi

#Kahvitauko – aitoja ihmisiä ja aiheita netin välityksellä

 

Usein sanotaan, että kahvitauolla, lounaalla tai vesipisteellä kuulee tärkeimmät omaa työtä koskevat jutut ja juorut. #Kahvitauko on mahdollista toteuttaa myös virtuaalisesti ja ihmisten kanssa, joihin ei välttämättä joka päivä törmää muuten. Uteliaiden kehittäjien vertaisverkosto kutsuu kokeilemaan #kahvitauko-konseptia Zoom-videopuhelujen välityksellä.Tarkoituksenamme on järjestää kerran kuussa #kahvitauko, jolla on ennakkoon määritelty teema ja lyhyt keskusteluun virittävä alustus, johon liittyen voimme jakaa aihetta koskevia tarinoitamme ja ajatuksiamme.

 

Kysyimme taannoin, että minkälaisista teemoista haluaisitte keskustella #webinaarin puitteissa ja äänestitte seuraavanlaisia.


Koska #Kahvitauko on tarkoitus pitää matalan kynnyksen osallistumisen muotona, toivomme, että teemojenkin puolesta voimme reagoida ajankohtaisiin ja kiinnostaviin aiheisiin. Alla on kevään alustavien tapaamisten ajankohdat ja aiheet, mutta jos tuntuu siltä, että Sinulla on ehdottaa joitain ajankohtaista ja verkoston kannalta olennaista, kerro vain aiheesta Uteliaiden kehittäjien vertaisverkoston Facebook-ryhmässä tai #Kahvitauko-puhelussa niin yritetään raivata sille sopiva hetki. 🙂

Kevään alustavat #Kahvitauko-tilaisuudet

ke 27.2. klo 9-10
#Kahvitauko – Juteltaisko hetki kokeilujen rahoittamisesta?
Klikkaa itsesi Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/546758669158034/

ke 20.3. klo 9-10
#Kahvitauko – Kokeilukulttuuri

ke 17.4. klo 9-10
#Kahvitauko – Työnohjaustuokio

ke 15.5. klo 9-10
#Kahvitauko – Vaikuttavuuden mittaaminen

ke 12.6. klo 9-10
#Kahvitauko – Tilojen muotoilu

#Kahvitauko – Juteltaisko hetki kokeilujen rahoittamisesta?

Pidetään virtuaalinen #kahvitauko!

Nopeiden kokeilujen tekeminen on kaikkien huulilla, mutta miten niihin voisi kytkeä myös rahoittamista koskevilla yhtä kevyillä kokeiluilla?

Aiheesta alustaa lyhyesti Propellipäiden Mikael Seppälä, joka harrastaa vanhan tapahtumajärjestäjän opeilla monenkokoisten koulutusten “sissirahoittamista”. Meitä kaikkia kiinnostaa myös vaihtaa tarinoita kiinnostavista matalan kynnyksen rahoituskokeiluista, joita sinä olet tehnyt tai joihin olet törmännyt.

Ota siis ke 27.2. klo 9-10 kahvikuppi käteen, klikkaa itsesi Zoom-videopuheluun (linkki tulee myöhemmin) ja liity keskusteluun! Varsinaiseen keskusteluun ei ole pakko osallistua, jos ei halua, vaan mukaan voi tulla yhtä hyvin myös vain seuraajaksiki. Keskustelu tallennetaan Youtubeen katsottavaksi, jos satut missaamaan sen.

Tapahtuman voi jo nyt ottaa muistiin klikkaamalla itsesi sen Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/546758669158034/

Lisää tämmöistä?

Joko olet mukana Uteliaiden kehittäjien vertaisverkostossa? Toimintaa voi seurata ja siihen voi osallistua Facebook-ryhmässä. Tervetuloa!