Follow Us On

Propellipäiden keväässä Pokkaa ja mokailua

Blogi

Propellipäiden keväässä Pokkaa ja mokailua

 

Tervehdys Propellipäistä!

Propellipäät-hankkeen kolmas hankevuosi on pyörähtänyt käyntiin! Tässä tiedotteessa asiaa Pokka arviointi- ja kyselytyökalusta joka avautuu järjestökäyttäjille helmikuun lopussa, Propellipäiden työpajoista ja digitaalisista aamukahveista sekä verkostojemme toiminnasta.

Pokka kysyy: Miten meillä menee?

Vuosi alkaa komeasti kun pääsemme julkistamaan hankkeessa tehdyn Pokka arviointityökalun! Julkistamistilaisuus järjestetään toimitiloissamme Malmilla 27.2.2020 klo 14-16. Lue lisää Facebook-tapahtumasta ja ilmottaudu mukaan.

Pokka mullistaa järjestöjen tiedolla johtamisen, ja on järjestökäyttäjille ilmainen. Lue lisää tiedotteesta ja tule mukaan täysin uudenlaisen arviointityökalun käyttäjäksi.

Mokailua ja improvisaatiota

Jatkamme mokakulttuurin ilosanoman levittämistä, 13.2.2020. järjestämme Mokailtapäivän!

Mokailtapäivässä pääset tutustumaan improvisaatioteatterin erilaisiin tekniikoihin, mokailemaan luvan kanssa ja kokeilemaan miltä tuntuu tehdä tarinoita yhdessä. Lue lisää fb-tapahtumasta.

#kahvitauko

Suositut digitaaliset kahvitauot jatkuvat kuukausittain. Aamukahveihin voit osallistua omalta tietokoneeltasi, kahvit aloitetaan asiantuntijan alustuksella, ja sitä seuraa keskustelu.

Seuraavan kerran tapaamme aamukahvin ääressä keskiviikkona 12.2. kello 9:00-10:00. Keskustelun aiheena on “Vaikuttaminen, varainhankinta vai vapaaehtoistyö?” Lue lisää Facebook-tapahtumasta.

Maaliskuun aamukahveilla 25.3. klo 9:00-10:00 esittelyssa Pokka-työkalu! Liity mukaan digitaaliseen kahvitteluun ja kuule lisää.

Tulevat tapahtumakuvaukset ja linkit zoom-videopuheluun löydät Facebook-tapahtumasivultamme.

Kaikkien aamukahvien tallenteet löydät Kukunorin Youtube-kanavalta.

No Labels No Walls suunnittelee tulevaa

No Labels No Walls järjesti syksyllä Oodilla monipuolisen tapahtuman. Verkoston toiminta jatkuu! Tervetuloa mukaan suunnittelemaan vuoden 2020 No Labels No Walls -festivaalia ja muuta toimintaa yhteiseen No Labels No Walls -yhteisötyöpajaan Kukunorin Propellipäiden kokeilulaboratorioon keskiviikkona 26.2.2020 klo 17.00 – 19.00.

CTT on yhteiskehittämisen alusta

Citizen Think Tank on fasilitoidun yhteiskehittämisen ja muutosmuotoilun periaattein toimiva hyvinvoinnin ja kulttuurin kehittämisyhteisö verkossa! Helmikuussa CTT jatkaa yhteisöstä valittujen kehitysideoiden toteuttamista. Tule mukaan työstämään projektia kansalaisjärjestöjen ryhmätoiminnan saavutettavamman tiedotuksen puolesta verkon tapahtumasivuille sekä uuden, perhemuotoisen vapaaehtoistoiminnan suunnitteluun! CTT:n toiminta rakentuu viikottaisista chat- ja videokeskusteluista Slack-alustalla tai verkkosivulla, miittiaikataulun löydät täältä. Muutos alkaa kun yksilö löytää yhteisön. Täytä lomake ja tule mukaan.

Kokeilumme yhteistyökumppaneiden kanssa jatkuvat läpi kevään. Muista seurata meitä Facebookissa ja Twitterissä niin saat tiedot uusimmista kuulumisista!