Follow Us On

Etsimme osa-aikaista ohjaajaa naiserityiseen työhön

Tiedotteet

Etsimme osa-aikaista ohjaajaa naiserityiseen työhön

 

 
Oletko hyvä ohjaamaan ja innostamaan muita? Onko intohimonasi auttaa muita löytämään oma juttunsa ja suuntaamaan kohti omannäköistä tulevaisuutta? Tule ohjaajaksi naiserityisen Kulttuuripaja NET:n tiimiin!

Kulttuuripaja NET tarjoaa haavoittuvassa asemassa oleville naisille (jokaisen itsemäärittelyä kunnioittaen) uusien taitojen haltuunottamiseen tarkoitettuja vertaisryhmiä, joissa keskiössä on mielekäs ja innostava toiminta. Toiminnan tarkoituksena on luoda mukaan tuleville naisille syrjivistä sosiaalista normeista vapaa turvallisempi tila, jossa voi keskittyä omien tietojen ja taitojen vahvistamiseen hyvässä porukassa. Tällä hetkellä NET tarjoaa esimerkiksi uinti-, luovuus, elokuvaryhmiä ja tarkoituksena on laajentaa toimintaa talouteen, arjen hoitoon sekä liikuntaan keskittyviin ryhmiin.

NET-kulttuuripajatoiminta perustuu GFP:n (Guided Functional Peer Support) eli ohjatun toiminnallisen vertaistuen malliin, jossa keskitytään ongelmien sijaan toimintaan ja toivon luomiseen. Kultturipajan ryhmiä ohjaavat pääsääntöisesti koulutetut vertaisohjaajat saaden tukea kulttuuripajan työntekijöiltä.

Työnkuva

Ohjaajan pääsääntöisenä työtehtävänä on ryhmien päivittäisestä toiminnasta vastaaminen ja vertaisohjaajien tukeminen työssään. Päivittäisessä työssä tehtäviäsi ovat esimerkiksi vertaisohjaajien mentorointi, viestintä ja ryhmätoiminnan suunnittelu. Olet myös valmis itse ohjaamaan ryhmiä tarpeen tullen.

Tavoitteenamme on tavoittaa erityisesti haavoittuvassa asemassa olevia naisia, joten työtehtävässä onnistuminen edellyttää osittain myös etsivää työtä sekä monialaisen yhteistyöverkoston luomista ja siinä toimimista.

Ohjaaja työskentelee tiiviisti työparina projektikoordinaattorin kanssa osallistuen myös hankkeen kehittämiseen, koulutuksien järjestämiseen ja viestintään. Molemmat huolehtivat osaltaan kaikista toiminnan ylläpitämiseen liittyvistä tehtävistä. Tiimi saa tukea työhönsä NET:in tiimivastaavalta ja Kukunorin muulta työyhteisöltä.

Mitä etsimme?

Etsimme tiimimme kannustavaa, ihmislähtöistä ja ratkaisukeskeistä tekijätyyppiä, joka haluaa tehdä töitä haavoittuvassa asemassa olevien naisten kanssa, ja tukea heitä osallisuuden kokemuksen ja voimavarojen vahvistamisessa.

Työtehtävässä tarvitset:
Soveltuvaa työkokemusta tai koulutusta/opintoja (esim. valmentaja, ohjaaja, sosionomi)
Työkokemusta vapaaehtoistoiminnan koordinoinnista, mentoroinnista tai valmentamisesta
Kiinnostusta naiserityiseen työhön
Kykyä kohdata erilaisia kohde- ja sidosryhmiä
Yhteistyökykyä ja tiimitaitoja
Viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

Arvostamme:
Naiserityisen työn osaamista
Ryhmien ohjauskokemusta
Halua työskennellä tiimissä tavoitteiden saavuttamiseksi
Kokemusta koulutuksien ja tapahtumien järjestämisestä
Englannin kielen taito tai muu kielitaito

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV 30.10.2023 klo 23.00 mennessä osoitteeseen rekry@kukunori.fi.

Työsuhde on osa-aikainen (50% työaika) sekä määräaikainen joulukuuhun 2025 asti johtuen työn projektiluonteesta (kolmivuotinen kehittämishanke STEA 2023-2025).

Työ on pääsääntöisesti ohjausta sisältävää lähityötä, jota tehdään Malmilta. Työ sisältää iltatöitä ryhmien toiminnan mukaan ja voi sisältää viikonlopputöitä satunnaisesti. Käytössäsi on työterveyshuollon palvelut, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit.

Lisätietoja rekrytoinnista ja tehtävästä:
Anita Patanen
Tiimivastaava
anita.patanen(at)kukunori.fi

Puhelimitse puh. 040 482 4132
19.10. klo 11-11.30
26.10 klo 11-11.30

Kukunori on järjestö, joka rohkaisee ja innostaa kaikkia tarttumaan toimeen ja kehittämään uutta hyvinvoinnin kulttuuria. Kukunorissa yhteisöt, järjestöt ja muut toimijat etsivät yhdessä uusia ratkaisuja hyvinvoinnin ja sitä vahvistavan toimintakulttuurin tueksi. Teemme työtä erityisesti heikommassa asemassa olevien ihmisten kanssa. Työtapojamme ovat muun muassa kokeilukulttuuri, muutosmuotoilu ja kulttuurin tekeminen yhdessä.

Työyhteisömme toimintaa ohjaavat arvomme pokka, luovuus ja avoimuus sekä Kukunori code. Haluamme rakentaa toimivaa ja reilua työyhteisöä, jossa kaikilla on mukava työskennellä. Annamme palautetta, kehitämme yhdessä, kiitämme ja mokaamme sekä kokeilemme rohkeasti.

Kulttuurin ja hyvinvoinnin liitto Kukunori ry
https://www.kukunori.fi/