Follow Us On

Etsimme sosiaalisen median harjoittelijaa

teksti someharkkari haussa purppuran pohjan päällä

Tiedotteet

Etsimme sosiaalisen median ja sisällöntuotannon harjoittelijaa

 

Innostutko sosiaalisen median sisällön tuottamisesta? Sujuuko tekstien kirjoittaminen, kuvien muokkaus ja analytiikan seuranta? Kiinnostaako sinua luova tekeminen kuten musiikki, taide ja sarjakuvat? 

Kukunorin Roso-tuotanto etsii some-harjoittelijaa suunnittelemaan ja luomaan sisältöjä Roson somekanaville (Instagram, Youtube, TikTok) sekä seuraamaan keskusteluja ja tuloksia. Roolissa pääset tutustumaan myös lähietäisyydeltä erilaisiin luoviin tuotantoprosesseihin sekä Kukunorin organisaatioviestintään.

Työnkuva

Tehtäviisi kuuluu muun muassa sosiaalisen median päivitykset, somekampanjat ja someseuranta sekä muita sisällöntuotannon tehtäviä. Toimit osana Roson tiimiä ja saat tukea myös Kukunorin viestintätiimiltä kokonaisuudessaan. Pääset olemaan tiimin mukana viestinnän suunnittelussa ja kehittämisessä ja työssä on mahdollista painottaa niitä asioita, joista toivot saavasi työkokemusta. 

Odotuksemme hakijalle:

  • Opiskelet soveltuvaa alaa (esim viestintä, kulttuurituottaminen, kaupallinen)
  • Ymmärrystä sosiaalisen median kanavista (Facebook, Instagram, TikTok, Twitter ja YouTube)
  • Osaamista digimarkkinoinnista esimerkiksi opiskelujen, harrastusten tai vapaaehtoistyön kautta
  • Kykyä tuottaa eri kohderyhmiä puhuttelevaa tekstiä viestintäsuunnitelman mukaisesti
  • Perusymmärrystä analytiikasta
  • Halua työskennellä tiimissä tavoitteiden saavuttamiseksi
  • Itsenäistä työskentelyotetta, sillä toimimme pääsääntöisesti etänä

Katsomme eduksi:

  • Kokemus Wordpressin käytöstä
  • Kuvallisen sisällön tai videoiden tuottamisen osaamisen

Meistä

Kukunori on järjestö, joka rohkaisee ja innostaa kaikkia tarttumaan toimeen ja kehittämään uutta hyvinvoinnin kulttuuria. Teemme työtä erityisesti heikommassa asemassa olevien ihmisten kanssa. Työtapojamme ovat muun muassa kokeilukulttuuri, muutosmuotoilu ja kulttuurin tekeminen yhdessä.

Roso-tuotanto on verkossa toimiva luova yhteisö 18–35-vuotiaille. Roson yhteisöllisissä projekteissa syntyneitä teoksia ja tuotantoja julkaistaan Roso-lehdessä, Roson Instagramissa ja Roso Records -levymerkin alla. 

Työyhteisömme toimintaa ohjaavat arvomme pokka, luovuus ja avoimuus sekä Kukunori code. Haluamme rakentaa toimivaa ja reilua työyhteisöä, jossa kaikilla on mukava työskennellä. Annamme palautetta, kehitämme yhdessä, kiitämme ja mokaamme sekä kokeilemme rohkeasti.

Hakeminen

Määräaikainen harjoittelu on palkallinen ja osa-aikainen. Työskentelemme pääsääntöisesti etänä. Harjoittelujakso alkaa 1.4. ja kestää 15.6.2022 asti. Työaika on 50 % ja harjoittelijan palkka puolikkaalla työajalla on 645 €/kk.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen 20.3.2022 klo 23:59 mennessä osoitteeseen rosotuotanto@kukunori.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja rekrytoinnista ja tehtävästä:

Sampo Riskilä
Vastaava, Roso-tuotanto
sampo.riskila@kukunori.fi
puh. 040 732 8115