Follow Us On

Johanna Ahlström Kukunorin uudeksi puheenjohtajaksi

Johanna Ahlström katsoo kameraan hymyillen

Blogi

Johanna Ahlström Kukunorin uudeksi puheenjohtajaksi

 

Kukunorin uusi puheenjohtaja Johanna Ahlström on aloittanut kaksivuotisen kautensa tehtävässä.

Johanna Ahlström on juristi ja kolmannen sektorin monitoimija. Hän on ollut muun muassa mukana rakentamassa Eva Ahlströmin säätiötä sekä sosiaalisiin innovaatioihin keskittyvää Waves-tapahtumaa, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2022. Tapahtuman tavoitteena on tuoda yhteen toimijoita sosiaalisten innovaatioiden kentältä ja luoda verkosto, jossa systeemisen muutoksen edistämisestä ja kestävän huomisen rakentamisesta kiinnostuneet toimijat pääsevät luomaan monialaista yhteistyötä.

“Kukunori on organisaatio, jonka innovatiivinen toimintatapa on ainutlaatuinen ja mahdollistaa uusien ratkaisujen löytämisen ja toteuttamisen heikommassa asemassa olevien ihmisten kanssa. Puheenjohtajuuden aikana haluan erityisesti tukea Kukunorin kansainvälistymistä ja näin mahdollistaa toimintamallien skaalautumisen myös muualla kuin suomessa”, Ahlström linjaa.

“Haluaisin myös kiittää valitsijoita luottamuksesta. Odotan innolla pääsyä työntouhuun yhdessä hallituksen ja kaikkien Kukunorilaisten kanssa!”

Millaisia ajatuksia Johanna Ahlströmillä on hyvinvoinnin tulevaisuudesta? Miten voimme tukea heikommassa asemassa olevia ihmisiä ja millainen rooli sosiaalisilla innovaatioilla on tässä työssä?

Kuuntele Johanna Ahlströmin haastattelu Hyvinvoinnin tulevaisuus -podcastista: