Follow Us On

Projektityöntekijä Huudikoutsi-hankkeeseen

Kaksi miestä maskit naamalla Huudikoutsihuppareissa kävelevät kadulla

Tiedotteet

Etsimme projektityöntekijää Huudikoutsit-hankkeeseen

 

Etsimme nyt yhdessä Irti Huumeista ry:n kanssa toteutettavaan Huudikoutsi -hankkeeseen projektityöntekijää. STEA:n rahoittamassa kolmivuotisen (2020–2022) Huudikoutsit -hankkeen tavoitteena on lisätä turvallisuuden tunnetta ja viihtyisyyttä metroasemilla jalkautuvan vertaistyön keinoin. Huudikoutseillamme on päihde- ja/tai rikostaustaa.

Kukunori on järjestö, joka rohkaisee ja innostaa kaikkia tarttumaan toimeen ja kehittämään uutta hyvinvoinnin kulttuuria. Kukunorissa mielenterveys-, vammais- ja päihdealan järjestöt etsivät yhdessä uusia ratkaisuja hyvinvoinnin ja sitä vahvistavan toimintakulttuurin tueksi. Teemme työtä erityisesti heikommassa asemassa olevien ihmisten kanssa. Työtapojamme ovat muun muassa kokeilukulttuuri, muutosmuotoilu ja kulttuurin tekeminen yhdessä.

Työyhteisömme toimintaa ohjaavat arvomme pokka, luovuus ja avoimuus sekä Kukunori code. Haluamme rakentaa toimivaa ja reilua työyhteisöä, jossa kaikilla on mukava työskennellä. Annamme palautetta, kehitämme yhdessä, kiitämme ja mokaamme sekä kokeilemme rohkeasti.

Mitä etsimme?

Projektityöntekijän vastuulla on Huudikoutsien koulutuksen suunnittelu, muotoilu ja järjestäminen sekä koutsien tukeminen päivittäisessä työssä. Lisäksi hankkeessa toteutetaan pop up-tapahtumia joiden tavoitteena on lisätä positiivisia kohtaamisia eri ihmisryhmien välillä ja näin kasvattaa turvallisuuden tunnetta metroasemilla.

Työtehtävässä tarvitset:
Soveltuvaa korkeakoulutusta (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi)
Kokemusta päihdetyöstä
Kuntouttavaa työotetta
Kouluttamiskokemusta
Digitaalista osaamista
Kykyä kohdata erilaisia kohde- ja sidosryhmiä
Projektinhallintataitoja
Halua ja kykyä kehittää toimintaa
Oma-aloitteisuutta ja kädet savessa tekemisen asennetta

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2022 asti johtuen työn projektiluonteesta. Työ on kokoaikainen ja pääasiassa lähityötä. Palkka on 3250€/kk. Lisäksi käytössäsi on työterveyshuollon palvelut, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Sovellamme sosiaali- ja terveysalan järjestöjen työehtosopimusta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen torstaihin 31.8.2021 klo 23.59 mennessä osoitteeseen rekrytointi@kukunori.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja rekrytoinnista ja tehtävästä:
Projektipäällikkö Mirka Haili
puh: 050 433 4981.
mirka.haili@irtihuumeista.fi

Tutustu hankkeeseen:

Huudikoutsien verkkosivuilla: https://huudikoutsit.fi/