Follow Us On

Raha hyvinvoinnin lähteenä | Vieraana Naiset puhuu rahasta -yhteisön Päivi

Raha hyvinvoinnin lähteenä | Vieraana Naiset puhuu rahasta -yhteisön Päivi

4.3.2024
Podcast

Raha ei tunnetusti tuo onnea, mutta vaikuttaa tutkitusti niin henkiseen kuin fyysiseen hyvinvointiimme. Miksi avoimen rahapuheen ja arjen taloustaitojen edistäminen on tärkeää, erityisesti lapsiperheiden näkökulmasta? Entä mitä voisimme tehdä yhteiskunnan tasolla, jotta kaikkien taloudellinen hyvinvointi lisääntyisi?

Jaksossa kuulemme suoraa, mutta positiivista puhetta rahasta, kun Anita saa vieraakseen Naiset puhuu rahasta -blogi- ja someyhteisöä luotsaavan Päivi Ilmarisen. Sosiaalialalla työskentelevä Päivi on nähnyt uransa varrella ihmisten talousvaikeuksien kirjon ja ylisukupolvisuuden haasteet:

“Kaikki lähtee siitä, millaisia rahataitoja me opitaan lapsuudesta lähtien ja miten me suhtaudutaan rahaan. Kun raha-asiat ovat kunnossa, meidän on paljon helpompi olla ja elää.”

 

Naiset puhuu rahasta -yhteisön tavoitteena on lisätä rahapuhetta ja -tietoa erityisesti naisten keskuudessa. Tutustu toimintaan verkkosivuilla ⁠https://naisetpuhuurahasta.fi⁠ ja Instagramissa ⁠https://www.instagram.com/naisetpuhuurahasta/⁠

Muita hyödyllisiä linkkejä: